Passive United redder point på hjemmebane

Manchester United spillede 1-1 på hjemmebane mod Chelsea. Mål af Ronaldo redder et point for United, efter passiv præstation.

Med nederlag til både Liverpool og Arsenal bliver United sandsynligvis nødt til at sige farvel til Champions League drømmende næste sæson. Men med de mange dårlige resultater i 2022 kan det blive endnu værre for de røde djævle. West Ham er nemlig kun 2 points væk fra at overhælde United på sjettepladsen. Hvis dette skulle ske, vil United for første gang skulle spille i den nye Conference League, som syvendepladsen i Premier League giver.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Modsat de seneste kampe har det været en målløs første halvleg på Old Trafford. Chelsea dominerede klart de første 45 minutter, hvor de fik sat gode angreb sammen, mens United har set utroligt passive ud. Holdet mangler tydeligvis selvtillid, og systemet har langt fra virket. Til gengæld har der været gang i tilskuerne, hvor anti Glazer‐opråb er blevet hørt rundt på stadion. Stillingen ved halvleg er fortsat 0-0.

Efter 60 minutter spillet får vi så det første mål, som ikke overraskende kommer fra Chelsea. Det er Marcos Alonso, som sætter målet i kassen efter en nedfaldsbold, som kommer i forlængelse af et indlæg.

Men blot få minutter efter kommer United tilbage. Det er endnu en gang Cristiano Ronaldo, som bliver den store helt for United. Ligesom sidst, er det Nemanja Matic, der  laver en flot assist, hvorefter Ronaldo tæmmer bolden og sparker den sikkert ind.

Kampen ender 1-1, og United redder et point, i hvad der har været en meget passiv og utilfredsstillende præstation fra hjemmebaneholdet.

Kampens resultat:

Manchester United 1 – 1 Chelsea

Målscorere:

Marcos Alonso 60′ (1-0)

Cristiano Ronaldo 62′ (1-1)

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel
Marcus Rashford mod Burnely

Startopstilling: Rashford erstatter skadet Sancho

Næste artikel

Karakterbogen: Ronaldo og de Gea bedst mod Chelsea

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
3
Share