Passive United redder point på hjemmebane

Manchester United spillede 1-1 på hjemmebane mod Chelsea. Mål af Ronaldo redder et point for United, efter passiv præstation.

Med nederlag til både Liverpool og Arsenal bliver United sandsynligvis nødt til at sige farvel til Champions League drømmende næste sæson. Men med de mange dårlige resultater i 2022 kan det blive endnu værre for de røde djævle. West Ham er nemlig kun 2 points væk fra at overhælde United på sjettepladsen. Hvis dette skulle ske, vil United for første gang skulle spille i den nye Conference League, som syvendepladsen i Premier League giver.

Modsat de seneste kampe har det været en målløs første halvleg på Old Trafford. Chelsea dominerede klart de første 45 minutter, hvor de fik sat gode angreb sammen, mens United har set utroligt passive ud. Holdet mangler tydeligvis selvtillid, og systemet har langt fra virket. Til gengæld har der været gang i tilskuerne, hvor anti Glazer‐opråb er blevet hørt rundt på stadion. Stillingen ved halvleg er fortsat 0-0.

Efter 60 minutter spillet får vi så det første mål, som ikke overraskende kommer fra Chelsea. Det er Marcos Alonso, som sætter målet i kassen efter en nedfaldsbold, som kommer i forlængelse af et indlæg.

Men blot få minutter efter kommer United tilbage. Det er endnu en gang Cristiano Ronaldo, som bliver den store helt for United. Ligesom sidst, er det Nemanja Matic, der  laver en flot assist, hvorefter Ronaldo tæmmer bolden og sparker den sikkert ind.

Kampen ender 1-1, og United redder et point, i hvad der har været en meget passiv og utilfredsstillende præstation fra hjemmebaneholdet.