Rangnick erkender, at United har lang vej igen

Manchester United tabte søndag 1-4 til bysbørnene fra City i Premier League, og ifølge Rangnick viste spillet i anden halvleg, at der er en kløft mellem de to hold.

4-1 til City.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Resultatet fra søndagens Manchester-derby rammer os alle sammen.

I et interview med SkySports efter kampen virkede Ralf Rangnick dog til at være ganske fattet.

Han erkender, at spillet efter pausen viser, at der er en ’kløft’ mellem United og City, som han kalder for ’et af de bedste hold i verden’.

– Spillet i anden halvleg viste en kløft mellem os og dem, men i første halvleg var det et konkurrencepræget spil. Alle ved, hvor gode de er. De er et af de bedste hold i verden, og der er et hul mellem klubberne lige nu, siger Rangnick.

Tyskeren mener, at United i store dele af første halvleg var meget mere med i spillet. Det lykkedes da også holdet at udligne, efter De Bruyne havde bragt City foran efter blot fem minutter.

Især det faktum, at man så hurtigt fik ødelagt tanken om at holde nullet, var en af de største grunde til, at kampen endte, som den gjorde, ifølge Rangnick.

– Jeg synes, vi spillede en god første halvleg, hvor vi var konkurrencedygtige. Vi gør det svært for os selv ved at lukke et tidligt mål ind. Vi kom tilbage, scorede selv et strålende mål og indkasserede derefter endnu et på kontra.

– Det var en meget svær kamp mod et af de bedste hold i verden. Vi indkasserede et fjerde mål i kampens sidste minut. Det var en svær kamp, ​​der viser, at vi har lang vej igen for at lukke det hul, siger Rangnick.

Efter Riyad Mahrez scorede til 3-1 på en fremragende flugter i 68. minut, sad City på stort set alt i resten af kampen.

Skal man tro Rangnick, var Citys tredje scoring, som forsvaret havde svært ved at gøre meget ved, med til at ’dræbe’ hele holdet, hvorfor det gode spil fra første halvleg aldrig rigtig fandt sted efter pausen.

– Det er klart, at hvis vi vil have en chance for at vinde kampen, så skal vi løbe meget. Man skal være i ’angrebs- og jagttilstand’, og det var vi i første halvleg. Det tredje mål slog os ihjel til sidst.

– Det tredje mål blev scoret efter et glimrende hjørnespark, og det er næsten umuligt at forsvare sig mod den type af mål. Det sværeste er dog at acceptere, at de var det bedste hold i dag, siger Rangnick.

Manchester United har et tæt program mod en række svære modstandere i de næste par kampe. Holdet skal blandt andet møde Tottenham og Leicester på hjemmebane i Premier League, mens Atletico ligeledes kommer på besøg i Manchester i returopgøret i Champions Leagues 1/8-finale.

De kampe er vigtige for Uniteds sæson. Rangnick går endda så langt som at kalde dem ’essentielle’ for holdet.

– Vi er fuldstændig klar over, at vi skal vinde kampe, men vi ser frem til de næste, og vi skal vinde de næste to hjemmekampe – de er essentielle for os, siger han.

Forrige artikel

Tamme United taber på Etihad

Næste artikel

Karakterbogen: Sancho bedst blandt flere ringe derby-præstationer

ANNONCE