Karakterbogen: Solide præstationer over hele linjen trods kneben sejr

Flere Manchester United-spillere leverede lørdag en stærk præstation, da de røde djævle vandt med 1-0 over Bournemouth.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 7

Den spanske målmand var en sikker sidste skanse i United-målet. Han leverede en vital redning i slutningen af kampen, da Bournemouths Kiefer Moore spillede sig fri foran mål.

Aaron Wan-Bissaka – 7

Solid præstation af højrebacken, der både leverede defensivt og offensivt. Han var af flere omgange besøgende i modstanderens straffesparksfelt.

Raphaël Varane – 7

Ikke meget at sige om franskmanden, der ikke gjorde sig synderligt bemærket. Positiv præstation.

Victor Lindelöf – 7 (Kampens spiller)

Svenskeren er formstærk i øjeblikket. Det var ingen undtagelse lørdag, hvor han vel nok var den bedste spiller i bagkæden med flere gode tacklinger, vigtige clearinger og en sikker mand i pasningsspillet.

Luke Shaw – 6

Stærk offensiv indsats af englænderen, der tog masser af initiativ. Han leverede med sine 81 afleveringer flest af alle med en imponerende afleveringspræcision på 94 procent. Men defensivt synes jeg, at han manglede i flere omgange, hvor Uniteds venstreside især i slutningen af første halvleg blev blottet. Det er ikke optimalt, når Jadon Sancho til tider blev efterladt alene, fordi Shaw var ude af position.

Casemiro – 7

Dagens mand i skysovs med sit saksesparkslignende mål i begyndelsen af kampen, der sikrede United sejren. Brasilianeren vandt ni ud af 15 dueller. Ingen anden spiller vandt flere dueller i kampen.

Christian Eriksen (ud 86′) – 7

Danskeren leverede også en stærk indsats lørdag. Han involverede sig konstant i Uniteds spil og var afleveringsstærk. Derudover lavede han hele fem vellykkede tacklinger – flest af alle.

Antony (ud 86′) – 5

Hvad skal man sige om hans præstation? Brasilianeren var synlig gennem hele kampen, men formåede ikke at få noget udrettet noget, da han kom på bolden. Han virkede alt for afhængig af sit venstreben.

Bruno Fernandes – 6

O capitão. Som altid var han dybt involveret i alt, hvad der foregik frem i banen for United. Med fire chancer skabte han flest af alle. Skarpheden manglede dog i nogle situationer.

Jadon Sancho (ud 72′) – 5

Hvis man ser på hans præstation ud fra stats, leverede han egentlig en fornuftig kamp. Han lavede fire vellykkede driblinger, hvilket ingen andre på banen gjorde bedre. Men jeg sad alligevel med en skuffet følelse over ham. Han virkede på en måde tandløs offensivt og en anelse ugidelig defensivt. Jeg ville give ham en lavere karakter, men hans stats løfter ham i karaktergivningen.

Anthony Martial (ud 57′) – 5

Han var i lidt blandet spillehumør lørdag, hvor han var god til at involvere sig i kombinationerne og drible forbi sine modstandere. Men skarpheden manglede i hans afslutninger.

INDSKIFTERE:

Wout Weghorst (ind 57′) – 5

Godkendt indskiftning af hollænderen, der var god til at deltage i kombinationsspillet.

Alejandro Garnacho (ind 72′) – 5

Der er spræl i den unge argentiner. Han er frygtløs og vil konstant udfordre, også når tingene ikke helt vil lykkes for ham. Han var livlig, da han fik bolden, men blev ikke for alvor farlig.

Fred (ind 86′) – UB

Scott McTominay (ind 86′) – UB 

1 kommentar
 1. Enig i karakter bogen i dag.

  De Gea reddede tre point idag og rejste sig igen

  Casemiro viste brasilianske tryllekunster med sin akrobatiske scoring, stærkt.

  Bruno sjuskede 3-4 gange men levere så meget energi at man holder af ham alligevel.

  Shaw er med i rigtig meget offensivt når han husede på sin normale back position og det koster defensivt nogle gange, men det er en kalkuleret risiko vi lever fint med.

  Syntes dog Wan Bissaka skal have stor ros for sin indsats sikker defensivt og involveret offensivt, tæt på MOM fremfor Lindeløf som dog igen holder højt niveau kampen igennem og tager MOM for en stærk og solid præstation han skal ingen steder.

  Eriksen spillede sin bedste kamp efter sin skadespause, lover godt for afslutningen.

  Weghorst skal have et par rosende ord med på vejen, syntes han gav holdet noget fysik og energi hvor vi havde brug for det, kunne godt have undt ham en scoring på hans luskede afslutning gennem benene på forsvaren.

  Sancho og Antony for alt for lidt ud deres anstrengelser, ikke fordi de var piv dårlige men man forventer bare mere fra dem.

  Ganarcho er bare en fryd for øjet…Han bliver en rigtig yndling på Ole Trafford.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag kritiserer manglende skarphed efter vital sejr i Bournemouth

Næste artikel

De Gea om Golden Glove: Jeg har gjort mit bedste for at hjælpe holdet

ANNONCE