Keane også indlemmet i Hall of Fame

Roy Keane bliver den anden Manchester United-legende til at indlemmes i Premier League Hall of Fame, efter at Eric Cantona i formiddags blev indlemmet som den første.

Roy Keane følger trop og gør Eric Cantona selskab i Premier League Hall of Fame. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg føler mig utrolig heldig over at blive indlemmet, som jeg vil mene skyldes de spillere, jeg har spillet sammen med, udtaler ireren til Premierleague.com.

Ligesom Cantona er han en af seks spillere, der ud af en short list på 23 spillere, indlemmes i det fornemme selskab i denne uge.

– At skrive under med Manchester United og blive en del af et fantastisk (hold, red.) var højdepunktet i min karriere, fortæller Keane om sit rekordskifte fra Nottingham Forest i sommeren 1993.

Den tidligere midtbanegeneral knyttede også nogle pæne ord om sin tidligere manager i Nottingham Forest, den afdøde, Brian Clough, som var med til at bringe Keane til England fra irske Cobh Ramblers.  

– Brian Clough havde den største indflydelse (på mig, red.), udtaler Keane og fortæller, at Cloughs råd til ham lagde fundamentet for hans karriere. 

Roy Keane spillede i Manchester United fra 1993-2005, hvor samarbejdet mellem ham og Sir Alex Ferguson led et uløseligt knæk, som betød en ende på Keanes tid i United. Keane nåede 480 kampe i United-trøjen med 51 mål til følge. Han vandt hele syv mesterskaber med de røde djævle – fire af dem som anfører.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Bruno kåret til årets spiller igen

Næste artikel

Startopstilling: De Gea og Tuanzebe starter

ANNONCE