Bruno kåret til årets spiller igen

For andet år i træk er årets spiller i Manchester United Bruno Fernandes.

Her til eftermiddag blev Sir Matt Busby Manchester United Player of the Year kåret, og for andet år i træk er det den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes, der løb med prisen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Bruno Fernandes vandt også prisen sidste sæson, på trods af kun at have spillet i klubben i en halv sæson. Denne gang har han spillet en hel sæson i klubben, og har holdt et højt nok niveau til at kunne forsvare prisen.

Fernandes har nemlig scoret 18 mål i indeværende Premier League-sæson, samtidig med at han producerede 11 assists. I alle turneringer er Bruno Fernandes noteret for imponerende 28 mål og 17 assists i 56 kampe. Det er måske nødvendigt igen at minde om, at han faktisk er midtbanespiller, selvom statistikkerne skriger angrebsspiller.

Prisen blev kåret af Manchester United-fans verden rundt. Her blev Bruno Fernandes nummer et, mens Luke Shaw og Edinson Cavani blev toer og treer, med Manchester-drengene Marcus Rashford og Mason Greenwood kort efter.

Bruno Fernandes er dermed den første midtbanespiller til at vinde prisen to år i træk siden Roy Keane gjorde det i 1999 og 2000.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cantona optaget i Hall of Fame

Næste artikel

Keane også indlemmet i Hall of Fame

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share