Bruno kåret til årets spiller igen

For andet år i træk er årets spiller i Manchester United Bruno Fernandes.

Her til eftermiddag blev Sir Matt Busby Manchester United Player of the Year kåret, og for andet år i træk er det den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes, der løb med prisen.

Bruno Fernandes vandt også prisen sidste sæson, på trods af kun at have spillet i klubben i en halv sæson. Denne gang har han spillet en hel sæson i klubben, og har holdt et højt nok niveau til at kunne forsvare prisen.

Fernandes har nemlig scoret 18 mål i indeværende Premier League-sæson, samtidig med at han producerede 11 assists. I alle turneringer er Bruno Fernandes noteret for imponerende 28 mål og 17 assists i 56 kampe. Det er måske nødvendigt igen at minde om, at han faktisk er midtbanespiller, selvom statistikkerne skriger angrebsspiller.

Prisen blev kåret af Manchester United-fans verden rundt. Her blev Bruno Fernandes nummer et, mens Luke Shaw og Edinson Cavani blev toer og treer, med Manchester-drengene Marcus Rashford og Mason Greenwood kort efter.

Bruno Fernandes er dermed den første midtbanespiller til at vinde prisen to år i træk siden Roy Keane gjorde det i 1999 og 2000.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cantona optaget i Hall of Fame

Næste artikel

Keane også indlemmet i Hall of Fame

Relaterede artikler
Total
0
Share