Landstræner roser McTominay

Alex McLeish har kun roser til overs for Scott McTominay, der blev skadet i sin første landskamp for Skotland.

Scott McTominay imponerede Alex McLeish i sin første optræden for Skotland mod Costa Rica, selvom han efterfølgende måtte rejse skadet hjem til Manchester. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Som jeg fortalte, snakkede jeg med ham i ti minutter. Han elskede oplevelsen. Og det kriblede i ham for at spille i den anden kamp. Han vil give alt, hvad han har, for Skotland. Fyren, jeg forlod i går aftes, er ivrig efter at være en del af det. Han ønsker at forbedre sig som spiller, siger McLeish til Glasgow Evening Times. 

– Han er en meget modtagelig dreng. Han er glad for at få at vide, hvor han kan forbedre sig. Vi viste ham nogle videoklip, og vi vil sende det ned til ham, så han kan forbedre sin opmærksomhed (på banen, red.). Det var han glad for, fortsætter McLeish. 

Skotand endte med at tabe kampen 0-1 til stor frustration for hjemmepublikummet, der buhede spillerne ud. Spørger man McLeish, var der dog flere lyspunkter for hjemmeholdet, heriblandt McTominay, før han blev skiftet ud. 

– Det var svært for de nye spillere. De kendte måske ikke hinanden andet end fra tv, og de havde ikke spillet sammen. 

– Men i starten af anden halvleg var det fremragende. Lige før han blev skiftet ud, så vi en stor aktion fra Scott (McTominay, red.), hvor han løb fremad og lavede en sidste aflevering. Han er ved at sprænge for at trække i landsholdstrøjen igen. Drengen, jeg snakkede med, er dedikeret, lyder det fra McLeish. 

De flotte ord skal formentlig også ses sammenhæng af, at McTominay fortsat har mulighed for at skifte mening og blive en del af det engelske landshold. Han er således ikke låst, før han har spillet en kamp af betydning for det engelske eller skotske A-landshold. 

United-spilleren er født i England, men har en skotsk far, hvorfor han frit kan vælge mellem de to landshold. 

Scott McTominay fik debut for Uniteds førstehold i sidste sæson og har for alvor bidt sig fast i startopstillingen i 2018, hvor han noget overraskende er blevet foretrukket over Paul Pogba.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United lurer på Celtic-back

Næste artikel

Ny redaktør på OldTrafford.dk

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share