Lindegaard om Fellaini-tweet: Respektløst!

Uniteds danske keeper revser West Broms Twitter-hold, efter de i aftes kommenterede belgieren i lettere hånlige toner. Selv undskylder de episoden med, at det var en misforstået joke.

Hovmod står for fald, siger et gammelt ordsprog som bekendt. Og i aftenens uafgjorte kamp mellem Manchester United og West Bromwich Albion, blev det netop tilfældet for hjemmeholdets Twitter-hold.

Marouane Fellaini, hvis tid hos “de røde djævle” langt fra har været lykkelig indtil nu, blev efter pausen indskiftet i stedet for Ander Herrera. Straks herefter affødte det følgende reaktion på Birmingham-klubbens Twitter-profil:

– Fellaini har nu taget sin træningsdragt af, men heldigvis er det en ManUtd-trøje, han har på inden under.

Det var langt fra en reaktion, som faldt i Anders Lindegaards smag. Respektløst og manglende viden, rasede danskeren efterfølgende, som et direkte svar på tweetet.

– Komplet mangel på viden, klasse og respekt på Twitter fra WBAFCofficial om Fellaini!! #united #karma #keepbelieving, skrev Lindegaard efter kampen. 

Den store belgier fik som bekendt lukket munden på sine kritikere, da han kort efter sit indhop scorede sit første mål i en Manchester United-trøje. Og West Brom var da også hurtige om efterfølgende at undskylde, hvad de mente var en misforstået joke.

– Undskyld, hvis en joke om, at en fodboldspiller, som ikke har en trøje på under sin træningsdragt skulle have forårsaget sådan en harme. Det var ikke ment nedsættende.

Louis van Gaal var efter kampen heller ikke sen til at dele roser ud til sin belgiske midtbanespiller, som mener, at hans sæson nu for alvor kan begynde efter en række skader. 

– Han var en rigtig god indskiftning. Men indtil nu har han været skadet, og vi er nødt til at få ham bygget op, udtalte van Gaal ifølge Manchester Evening News.

– Nu har han fået sine første 45 minutter, og det er godt. Det er et plus, slutter hollænderen. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fellaini bekymret forud for Chelsea-brag

Næste artikel

Van Gaal tror fortsat på guld

ANNONCE