Liverpool hijacker Gakpo-transfer: Enige med PSV

Cody Gakpo ligner en kommende Liverpool-spiller. PSV Eindhoven bekræfter, at de to klubber er blevet enige om en overgangsum.

Siden sommer har Cody Gakpo været rygtet kraftigt til Manchester United, hvor manager Erik ten Hag angiveligt har ønsket ham.

Men nu ser hollænderen ud til at være på vej til Liverpool, der er blevet enige med PSV Eindhoven om en transfer. Det meddeler den hollandske storklub på Twitter.

Mange medier har i løbet af efteråret og under VM berettet om, at PSV-angriberen var tæt på United. Ifølge den troværdige journalist David Ornstein fra The Athletic har Liverpool handlet hurtigt for at få en transfer i hus.

I en artikel skriver Ornstein, at Liverpool vil betale mellem 300-375 millioner kroner for Gakpo, der scorede tre mål ved VM i Qatar.

Journalisten tilføjer, at hollænderen overvejede transfers til United og Chelsea, men har valgt at skifte til Liverpool.

Hvad mener du om den seneste udvikling i Manchester United? Giv din mening til kende herunder i kommentarfeltet.

1 kommentar
  1. Det er fint nok, at vi ikke får ham. Han er helt sikkert en spændende spiller med fantastiske stats for både klub- og landshold til en fornuftig pris. Men vi adskillige unge talenter samt Rashy, der kan meget af det samme.

    Gå efter en fysisk 9’er, der kan presse hårdt og som samtidig er træfsikker foran målet i rollen som 9’er.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hvor lander United i tabellen? Fem medlemmer fra OldTrafford.dk giver deres bud

Næste artikel

Daily Mail: Kun spillere på lån og salg af klubben i første kvartal

ANNONCE