LvG: Fellaini er ikke spytte-typen

Mange er gået amok på de sociale medier, efter en video viser at Marouane Fellaini angiveligt spyttede på Sergio Aguero i dagens kamp. Van Gaal forsvarer belgieren.

Lokal-derbyet har det med at kunne koge over af og til. Før kampen havde Chris Smalling uheldigt udtalt at kampen ville blive spillet med 160 km/t. Som bekendt blev Smalling vist det røde kort allerede i første halvleg.

Og undervejs i dagens kamp fik Marouane Fellaini så nok af Sergio Aguero, som gentagne gange var faldet i feltet uden der var givet straffespark. Belgieren gik tilbage for at fortælle angriberen en sandhed eller to, men nu beskyldes han så for også at have spyttet på argentineren. 

Louis van Gaal mener dog ikke at den store belgier ville kunne finde på noget sådant. Et normalt fænomen når man råber, mener van Gaal.

– Jeg har hørt at det er et spørgsmål der florerer på de sociale medier. Når du råber kommer der sommetider lidt spyt med ud. Jeg tror ikke han er en spytte-type, siger van Gaal ifølge BBC.

På Twitter er holdningen imidlertid en anden, hvor mange lige nu raser over belgierens opførsel. På nedenstående link kan du selv bedømme, om du synes belgieren gør noget forkert.

B1cqkafCEAE_DcM.mp4

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney: Vi bliver bedre for hver uge

Næste artikel

Værste start på sæson i 30 år

ANNONCE