Rooney: Vi bliver bedre for hver uge

Manchester Uniteds kaptajn er skuffet ovenpå nederlaget til lokalrivalerne, men synes også der er positive ting at tage med.

For første gang siden sin udvisning mod West Ham var Manchester Uniteds kaptajn og talisman igen at finde på grønsværen. Trods rygter om en mulig skade spillede Wayne Rooney hele kampen, som “de røde djævle” tabte 1-0.

– Vores fart forårsagede problemer for dem, og de panikkede lidt mod slutningen af kampen. Men vi kunne bare ikke få det udlignende mål, siger Rooney ifølge BBC efter kampen.

Uniteds anfører var at finde overalt på banen, men måtte alligevel se sit hold forlade kampen uden point på kontoen. Undervejs i kampen var der flere situationer der kunne have ført til straffespark, men Rooney mener dog ikke at han selv blev snydt for et. 

– Jeg synes ikke mit var et straffespark. Jeg forsøgte at spille bolden tilbage til Angel Di Maria, men jeg synes ikke det var et straffespark. Jeg kan ikke kommentere på de andre, fordi jeg ikke kunne se dem ordentligt.

– Nu er vi nødt til at fokusere på os selv. Du kan se hver uge at vi bliver bedre. Vi er ikke langt fra at være tilbage helt deroppe og at være et virkelig godt hold. Vi kom her efter et resultat og må tage hjem uden point, så vi er skuffede.

Kompany ånder lettet op

Manchester Citys kaptajn, Vincent Kompany, er enig i at naboerne pressede på til sidst, men var glad for at de blå alligevel kunne holde stand og tage alle tre point.

– Der er ingen rigtig forklaring på at de sluttede stærkt. De spillede godt hen imod slutningen. Vi havde de fleste chancer, men når du misser et par stykker kan du pludselig tabte en smule kontrol med kampen.

– Ultimativt formåede vi dog at holde stand, holde nullet og hive en god derby-sejr i land, slutter City-kaptajnen.

Næste gang de to naboer mødes i Premier League er i april, hvor Old Trafford vil lægge græs til derbyet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Vred United-fan hitter på nettet

Næste artikel

LvG: Fellaini er ikke spytte-typen

ANNONCE