Madrid-præsident: Ronaldo ender karrieren her

Real Madrids præsident, Florentino Perez, er klar til at forgylde portugiseren for at få ham til at blive i Spanien.

Manchester United skal forberede sig på, at det bliver noget af en kamp at få Cristiano Ronaldo tilbage. Real Madrid vil gøre alt for at få den portugisiske superstjerne til at blive. Det forklarede Florentino Perez i går aftes.

– Vi vil alle gerne have, at han ender karrieren i Real Madrid. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få det til at ske, udtalte Perez.

Ifølge The Sun er den spanske hovedstadsklub klar til at betale Ronaldo mere end 125 millioner pund for at blive i Real i fem sæsoner mere.

– Vi vil forhandle den nye kontrakt på plads inden starten på La Liga-sæsonen, og jeg er overbevist om, at det nok skal gå godt, lød det endvidere fra Perez.

United klar med årsløn på 15 millioner

“De røde djævle” er ikke klar til at betale Cristiano Ronaldo ligeså meget som Real Madrid. Angiveligt er United parate til at betale “Los Blancos” 65 millioner pund, hvorefter de vil tilbyde Ronaldo 15 millioner pund om året.

Det er væsentligt mindre end, hvad den 28-årige offensivspiller kan få i Spanien. United håber imidlertid, at Ronaldos følelser for hans tidligere klub vil spille ind på hans valg. Skal man tro på, hvad Reals præsident siger, kommer det dog næppe til at ske.

– Jeg tror, Cristiano pensionerer i Real Madrid. Det ville være naturligt, sagde Perez ifølge The Sun.

– Det er min ønske og min ambition at forny Cristianos kontrakt.

Forrige artikel

Varela: Jeg er lykkelig

Næste artikel

Monaco vil spolere Ronaldo-hjemkomst

ANNONCE