Magiske Mainoo: »Det er en utrolig følelse«

Kampens spiller, Kobbie Mainoo, havde svært ved at sætte ord på FA Cup-triumfen efter kampen. Han tilskriver dog forberedelserne til opgøret æren for den flote præstation.

Foto: Matthew Peters/Manchester United – Getty Images

19-årige Kobbie Mainoo sikrede i dag FA Cup-trofæet til Manchester United, som han har repræsenteret, siden han var seks år gammel. Ikke nok med det, stod stjerneskuddet også bag Uniteds mål til 2-0 og blev kåret til kampens spiller efter finalen.

Den unge mand har selv en smule svært ved at forstå det.

– Sidste år, så jeg denne finale fra tribunerne. Det er en utrolig følelse, siger han til BBC efter kampen.

Kobbie Mainoo har gjort kometkarriere i denne sæson, hvor han på rekordtid er blevet en af de vigtigste mand på Erik ten Hags mandskab.

Grundige forberedelser

United-holdet har været udfordret i denne sæson. Der var derfor heller ikke mange, der spåede de rødblusede chancer for at vinde dagens finale. Mainoo fortæller dog, at opskriften på dagens sejr skal findes på træningsbanen og i sammenholdet i truppen.

– Vi vidste, at vi måtte rykke sammen i bussen. Forberedelsen til denne kamp har været fantastisk. Vi viste, at vi kan konkurrere og vinde kampe, siger han.

Foruden Mainoo scorede Garnacho også i finalen. De to United-spillere er de første teenagere til at score i en FA Cup-finale, siden Cristiano Ronaldo gjorde det i 2004.

 

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Mesterstykke af Erik ten Hag

Næste artikel

Garnacho: »Ingen troede på os, men vi er et hold og vi står sammen«

ANNONCE