Mail: United overvejer at udleje Greenwood

Manchester United overvejer at sende den suspenderede angriber Mason Greenwood på lån næste sæson.

I januar 2022 blev Mason Greenwood suspenderet i Manchester United på grund af anklager for voldtægt, overfald og kontrollerende/tvingende adfærd på sin kæreste. Og selv om anklagerne retligt blev droppet tidligere på året, er der stadig en efterforskning i gang internt i Manchester United.

Dog kan Daily Mail torsdag fortælle, at Manchester United overvejer at sende angriberen på et lejeophold.

Avisen fortæller, at det er mest sandsynligt med et lejemål til italiensk (hvor fx AC Milan tidligere har været oppe at vende), spansk eller tyrkisk fodbold.

Ved lejeophold kan Manchester United få ro til at fortsætte efterforskningen, mens hovedpersonen selv er andetsteds. Her skal det overvejes, om Mason Greenwood skal fyres af klubben eller fortsætte.

Mason Greenwood har fortsat kontrakt med Manchester United til sommeren 2025.

5 kommentarer
 1. Kan sagtens se et scenarie, hvor han lejes ud, og skulle der så komme et bud på ham, efter det år, så skippes han afsted.. En simpel løsning..

 2. Hvad blev der egentlig af begrebet uskyldig indtil det modsatte er bevist…?

  Greenwood er i min optik uskyldig i de sigtelser der var imod ham, men som nu er frafaldet, der bliver ingen tiltale og dermed retssag.

  Han bør som jeg ser det have chancen for at genstarte sin United karriere fra næste sæson, alternativt udlejes for at genfinde formen og så vende tilbage og blive en del af truppen igen.

  Det er en ung mand som har været igennem sit livs indtil nu største krise, klubben bør bakke ham op og give ham en ny chance.

  GGMU

 3. Du har helt ret T… en uskyldig spiller, skal selvfølgelig tilbage til bolden hurtigst muligt.

  Jeg har ikke hørt de afspilninger som der er kommet frem, eller læst alle detaljerne omkring sagen, men det/de må jo på den ene eller anden måde have et indhold, som bekymrer United, enten ift deres image, sponsorer eller de andre spillere i klubben. Rygtet siger, at det er ret barsk det indhold, som er på de lydfiler, og selvom han ikke er dømt, kan det jo godt være groft og forkert.
  Hvis det var uskyldigt, eller ikke særlig alvorligt, var han jo nok allerede tilbage på træningsbanen, så der er nok mere i det end som så.

  Jeg tager ikke noget parti her, men synes United trækker det hele unødvendigt i langdrag, uden at melde noget som helst ud, så det bliver meget spændende at se, hvad der sker med Greenwood, og høre hvad der har gjort den beslutning så svær for klubben.

 4. OH

  Som altid har du valide pointer, og ja der må selvfølgelig være noget omkring hele situationen der ikke er i orden i klubbens optik siden sagen endnu ikke er løst, eller tilendebragt.

  Jeg vil dog mene at vi alle på et tidspunkt i livet nok har sagt mindre flatterende ting i vrede eller afmagt som vi efterfølgende har fortrudt og ville ønske man kunne gøre om eller trække tilbage igen, problemet er hvis dette som du nævner er optaget på en “bånd” og mere eller mindre offentligtgjort efterfølgende, så er “katten ude af sækken” og vil forfølge en for altid.

  Syntes dog også at mandens unge alder bør tages i betragtning i vurderingen af sagen, man gør mange mere eller mindre dumme ting i den alder, jeg gjorde ihvertfald, men det må man tage ved lære af og ligge sig fladt på maven og angre samt give de uforbeholdne undskyldninger der er påkrævet til evt forurettede.

  Jeg mener bare også at hvis politiet ikke vil forfølge sagen juridisk og dermed søge en dom ved en retssag, så bør der jo ikke være meget “kød på benet” i forhold til alvorsgraden, selvfølgelig kan der være elementer der vil kunne falde tilbage på klubben her i denne “woketid” hvor folk bliver fældet for årtiers gamle forseelser, igen uden nogle former for juridisk vurdering, men med alvorlige konsekvenser for deres liv og karriere.

  Du har helt ret i at sagen trækker i langdrag i forhold til klubbens egne undersøgelser, det burde ikke være så svært og det forekommer absolut unødvendigt, Greenwood har i min optik været rigeligt igennem og fortjener en afklaring snarest.

  GGMU

 5. TB
  Enig enig…
  Det virker i hvertfald en smule underligt, at sagen blev blæst helt op, og der var fotos af en kvinde, som lignede en, som havde fået nogle tæsk (dem har jeg set), og at der blev sat en retssag, langt ude i fremtiden, så efterforskningen kunne gå i dybden med sagen, men at sagen så pludselig blev droppet, og der nærmest ikke blev hørt mere fra kvinden… Men ja, har som sagt ikke fulgt vanvittigt meget med, fordi, som du også skriver TB, så er det ikke sjovt at være kendt i dag. Alle kan lægge sag an mod en for voldtægt, vold, svindel osv, uden der nødvendigvis er hold i sagen, eller også er sagen 20 år gammel, og hvorfor kommer det så først frem i lyset nu, men sådan er der jo så meget, vi andre ikke forstår. (og ja hvad og hvor meget er der så i den sag mod Anthony?)

  Det ville nok klæde United at komme hurtigt ud med en beslutning. Det er for tyndt, at udleje ham, og så lade som om, at man undersøger sagen nærmere, hvis man i virkeligheden allerede har taget en beslutning. Det tager jo ikke 1½ år, af trævle sådan en sag igennem, og tage en beslutning. Men det er nok ligesom så meget andet her i klubben. Lang ventetid på, at de første transfers kommer i hus og lang ventetid på, om klubben skal sælges eller ej, og til hvem..
  Det ville nok klæde United godt, at give Greenwood en chance til, og vise omverdenen, at United er en klub, hvor unge spillere kan dumme sig, men at klubben sagtens kan arbejde med dét, og stadig skabe dygtige spillere (måske lige bortset fra Mads Timm, men han var da ærlig omkring det).
  Uanset hvad er det her tovtrækkeri useriøst og bestemt ikke en hjælpende hånd til Greenwood..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fransk midterstopper klar til at komme til United - men er andenprioritet

Næste artikel

Casemiro kåret til Månedens Spiller

ANNONCE