Manchester United skal på jagt efter ny trøjesponsor

Selskabet TeamViewer og Manchester United har indgået en aftale i fællesskab om at stoppe samarbejdet før tid.

Den nuværende sponsor på forsiden af trøjen, TeamViewer, har sammen med Manchester United gensidigt aftalt, at afbryde samarbejdet før tid. Kontrakten blev indgået i 2021 og det var planen, at den skulle løbe til og med 2026 med en årlig betaling på 47 mio. pund, svarende til cirka 400 mio. kr.

– Aftalen med TeamViewer blev påbegyndt, da Covid-19-pandemien var på sit højeste og Manchester United vil gerne benytte lejligheden til at have en fokuseret salgsproces med en ny partner til forsiden af trøjen på et normaliseret marked, skriver klubben.

– Efter en periode med diskussioner over de seneste måneder har Manchester United og TeamViewer AG indgået en gensidigt fordelagtig aftale, hvorefter Manchester United skal have mulighed for at tilbagekøbe rettighederne til klubbens sponsor på forsiden af spillertrøjen, fortæller klubben.

Den nuværende aftale med TeamViewer løber indtil klubben har fundet en ny partner til at pryde trøjen, og herefter vil selskabet stadig være en del af klubbens samarbejdspartnere.

– Når der er fundet en ny trøjefrontpartner og denne er implementeret, vil TeamViewer fortsætte som et værdsat medlem af Manchester Uniteds pakke af globale partnere, der giver Manchester United fjernforbindelsesløsninger indtil udgangen af ​​den oprindelige kontraktperiode i 2026. TeamViewers finansielle forpligtelser til Manchester United forbliver uændrede, så længe de forbliver klubbens trøjepartner, hvorefter deres økonomiske forpligtelser vil afspejle deres status som global partner, meddeler klubben og understreger, at der ikke vil komme nyt i sagen før en ny partner er fundet.

 

 

Forrige artikel

Færre tilskuere til kampen mod Burnley

Næste artikel

16. december: Højt at flyve, dybt at falde

ANNONCE