MEN: Uniteds omklædningsrum er splittet over mulig Erik ten Hag udnævnelse

Den hollandske træner Erik ten Hag er favoritten til trænerjobbet hos United næste sæson. Dette har dog skabt noget splittelse blandt spillerne.

Der har gennem sæsonen været meget spekulation omkring hvilken træner der skal afløse Rangnick næsten sæson. Ifølge flere medier er den hollandske Erik ten Hag, favoritten blandt de mange kandidater. Han er i øjeblikket træner for Ajax, men kan blive købt fri fra hans kontrakt.

Flere United-spillere er begejstret for udsigten til at blive trænet af Ten Hag og føler, at han vil kunne forbedre dem. Men ifølge Manchester Evening News, fortæller kilder tæt på spillerne, at Ten Hag betragtes som et undervældende valg for nogle af spillerne.

Den tidligere Tottenham- og nuværende PSG træner, Mauricio Pochettino, var for to måneder siden spillernes favorit til at overtage jobbet som træner for United, men klubbens bestyrelse hælder mod Ten Hag som den næste, der skal overtage. Ajax, som har et nært forhold til United, er parate til at lade Ten Hag forlade klubben et år før hans kontrakt udløber.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Louis van Gaal er ramt af kræft

Næste artikel
Phil Jones

Jones om offentlige tilsvininger: Må aldrig ske, når jeg går med min datter i hånden

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share