Solskjær om Martials hattrick: Ærgerligt, at han ikke kunne fejre det med fansene

Ole Gunnar Solskjær glæder sig over Anthony Martials første United-hattrick. Han ærgrer sig dog over, at bedriften ikke kunne fejres med fansene.

Anthony Martial scorede onsdag aften sit første hattrick for Manchester United. En bedrift, der glæder manager, Ole Gunnar Solskjær, som dog ærgrer sig over, at bedriften ikke kunne fejres med fansene. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg er rigtig glad for, at Anthony fik sit hattrick. Det er ærgerligt, at han ikke kunne fejre det med vores fans. Hans første mål ser jeg som vitalt i dag. Måden han vender på, så han kan komme i en position til at afslutte på Marcus (Rashfords, red.) indlæg, er jeg meget tilfreds med, udtalte den norske manager til Manchester Evening News efter kampen.

Solskjær ser dog ikke Martials succes som en pludselighed.  

– Han (Martial, red.) kommer mere og mere ind i de rette positioner. Han var tæt på at score imod Tottenham med en god vending og afslutning, som (Hugo, red.) Lloris fik en flot redning på. Anthony er i god form.

– Det tredje mål var et godt mål. Men for mig var det første og det andet bedre. Han står oftere klar i boksen, og det er noget, som vi har arbejdet på. 

24-årige Martial er med sit hattrick her til aften oppe på 14 mål i indeværende Premier League-sæson. Han er dermed delt Manchester United-topscorer sammen med angrebsmakkeren Marcus Rashford.  

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Martial glad for sit første hattrick

Næste artikel

OldTrafford.dk har brug for din hjælp

ANNONCE