Mata roser Uniteds karakter

I sin ugentlige blog på manutd.com roser Juan Mata Uniteds præstation mod Newcastle, hvor holdet vendte 0-1 til 4-1,

Efter at have været bagud 0-1 mod Newcastle kom United tilbage og vandt lørdagens kamp med 4-1. Et flot comeback, som Juan Mata i sin blog også har det rigtig godt med.

– Det var vores første comeback-sejr i sæsonen. I mange af sæsonens kampe er vi kommet foran og har vundet. Måden vi kom tilbage viste, at vi har stærk karakter i truppen.

– Newvastle er altid en svær modstander. De er sat godt op og har dygtige spillere, men vi slog dem på en komplet præstation fra hele holdet, skriver spanieren.

United står i denne uge over for to kampe. Først Basel på udebane i Champions League og siden Brighton hjemme på lørdag. Det er to kampe, hvor Mata minder om, at der skal kæmpes for at sikre sig to sejre.

– Basel er nummer to i gruppen a-point med CSKA, så de vil være meget opsatte på at vinde. Men vi er Manchester United, og vi skal være opsatte på at vinde hver kamp.

– Brighton er netop rykket op i ligaen og har klaret omstillingen godt. Alle kampe er svære, det har vi erfaret i denne sæson, så en sejr er meget vigtig for os.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Benitez: Pogba ikke på Gerrard-niveau

Næste artikel

Podcast: Newcastle, Giggs' nye job & optakt til Basel + Brighton

ANNONCE