Mata: Vi forsøgte at spille som et hold

Juan Mata var ikke tilfreds med spillet i nederlaget til hans tidligere klub.

Det var vel de færreste United-fans, som var helt oppe og ringe over spillet mod Valencia i gruppespillets sidste kamp. Juan Mata var heller ikke imponeret over hvad han og holdkammeraterne præsterede.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På trods at på forhånd at have sikret sig videre avancement i Champions League, var game-planen en sejr. I og med at Juventus tabte til Young Bys, kunne den nordengelske klub faktisk have tilspillet sig førstepladsen i gruppen. 

– Planen var at forsøge at vinde. At forsøge at udforske vores kvaliteter og at spille som et hold. Flere af spillerne i kampen har ikke spillet så meget, så det var en god dag for de spillere at få nogle minutter, udtalte Mata til BT Sports.

Spanieren måtte samtidig også erkende at planen om at holde på bolden i egne rækker ikke lykkes.

– Vi forsøgte at holde på bolden. Det gik nogle gange fint og andre gange knap så godt. Men det var en svær kamp, og de (Valencia red.) spillede foran et fantastisk passioneret hjemmepublikum. Hvilket jeg synes, at vi reagerede dårligt på.

At Juan Mata havde så store rosende ord for hjemmepublikummet, må siges at være forventeligt. Den lille troldmand fik nemlig sit spillemæssige gennembrud for netop Valencia. I sine fire år i klubben opnåede han også lidt af en heltestatus, som hjemmeholdets fans også betalte tilbage for i kampen.

På trods af det skuffende resultat mener Mata fortsat, at Manchester United har en chance i turneringen, som er kommet et skridt tættere sin afgørelse.

– Jeg mener, at vi er nødt til at tro, at vi kan slå ethvert hold.  Alle hold som har kvalificeret sig til knock-out fasen, er alle gode. Men vi er Manchester United, og lige meget om vi spiller godt eller dårligt – så er vi nødt til at tro på tingene for at respektere klubben og dens historie.

Hvem Manchester Uniteds kommende modstander i Champions League er, bliver afgjort mandag.   

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pereira: Vi skal huske, at vi er en stor klub

Næste artikel

13. dec.: Engelsk kriger fra ”Class of ’92”

ANNONCE