Pereira: Vi skal huske, at vi er en stor klub

Andreas Pereira ser frem mod næste runde af Champions League, hvor en stor klub med al sandsynlighed venter.

José Mourinho havde rystet posen godt og grundigt, da han satte holdet til onsdag aftens kamp mod Valencia. En af de otte nye i startopstillingen var Andreas Pereira, der er tilfreds med at være videre fra gruppen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er godt at være videre. Nu vil vi fokusere på den næste runde, og vi vil gøre alt for at komme videre derfra, sagde han til MUTV efter kampen.

Med en andenplads i gruppen er United så godt som sikre på at møde en af Europas allerstørste klubber i ottendedelsfinalen. Toerne bliver nemlig parret med puljevinderne, så det bliver med stor sandsynlighed hård modstand, der venter de røde djævle i næste runde.

– Vi kommer til at møde en stor klub, men vi må ikke glemme, at vi også selv er en stor klub. Vi må bare gøre vores bedste for at vinde, sagde Andreas Pereira.

Offensivspilleren har ikke været involveret i førsteholdets kampe siden oktober, hvor han fik seks minutter i 2-2-kampen mod Chelsea i Premier League. Men står det til ham, går der ikke så lang tid, før han næste gang er i kamp.

– Jeg er sulten efter mere, og jeg gør mit bedste for at være involveret i kampene hver uge, sagde han.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Indskiftere bedst i skuffende affære

Næste artikel

Mata: Vi forsøgte at spille som et hold

ANNONCE