McKenna: United håber at genoptage træning i maj

En af Manchester Uniteds assistenttrænere, Kieran McKenna, fortalte i går, at man i klubben håber på at kunne begynde at træne sammen i grupper fra maj måned.

I United er man optimistiske i forhold til at vende tilbage til en hverdag med nogenlunde holdtræning i næste måned. Det fortalte McKenna i går i et interview på klubbens officielle app. 

– I øjeblikket arbejder vi hen mod, at den igangværende lockdown løsner op efter næste deadline, og at det derfor bliver muligt for os at vende tilbage til en eller anden form for træning, fortalte den nordirske assistenttræner blandt andet.

Hver eneste United-spiller har individuelle programmer, som de skal følge i løbet af den nationale lockdown, som vil blive evalueret af regeringen den 7. maj. Herefter forventes det, at der vil komme nye udmeldinger. 

– Vi arbejder hen mod den dato i øjeblikket (den 7. maj, red.), og hvis vi er nødt til at gå et skridt tilbage, har vi allerede en plan B og en plan C klar.

McKenna fortalte derudover, at hvis der bliver givet grønt lys til at spille fodbold, mener han, at man først og fremmest bør prioritere at få færdigspillet Premier League.

Sidst men ikke mindst fortalte McKenna i tydelige vendinger, at Premier League-spillerne vil være nødt til at have en form for opstart, før der igen skal spilles om point. Alligevel udtrykte den 33-årige træner, at spillerne forventes at komme tilbage i god fysisk form.

– De opretholder et højt niveau i fitness og træner helt afgjort på et højere niveau end tilfældet er uden for sæsonen. Derfor forventer vi ikke, at der vil være for meget tilbagegang i forhold til fitness og generel kondition. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Woodward: Det er måske ikke 'business as usual'

Næste artikel

McTominay deler utrolig fem kilometer tid

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share