Meulensteen om sin tid i Brøndby

René Meulensteen er stadig skuffet over sin tid som træner i danske Brøndby IF.

Det blev langt fra det lykkelige ægteskab, som de fleste havde regnet med. Til gengæld endte René Meulensteens periode i Brøndby nærmest som en katastrofe, og kritikken var hård mod hollænderen efter hans exit fra Vestegnen.

Siden da, har de fleste danskere dog erfaret, at Meulensteen egentlig nok havde ret i mange af sine kritik-punkter dengang. Hans ideer blev bare aldrig støttet af Per Bjerregaard og ledelsen i Brøndby. Meulensteen kaldte på et tidspunkt Brøndby for en syg patient, noget han uddybede i en samtale med OldTrafford.dk efter pre-season kampen mod Barcelona i onsdags.

– Som I formentlig husker, var min mor meget syg på det tidspunkt, og jeg sagde det samme om den situation som jeg gjorde om situationen i Brøndby. Der skulle gøres noget ved det. Jeg identificerede nogle ting, og sagde at vi måtte gøre noget ved tingene. Men der skete ingenting. Det er derfor jeg var så frustreret over det, forklarer Meulensteen til OldTrafford.dk.

Det kræver sund ledelse
De seneste år har der været massiv kritik mod Brøndbys helt store frontfigur Per Bjerregaard. De fleste fans har lagt pres på for at få ham til at trække sig tilbage, noget der dog først skete for få uger siden, grundet sygdom. Om Per Bjerregaard og bestyrelsen i Brøndby, fortalte Meulensteen følgende.

– Man har forhåbninger til, at de folk der skal træffe beslutningerne tager de rette valg. Det er omkring fem år siden jeg forlod klubben, og det er først for et par uger siden, at Per Bjerregaard gik af som formand, udtaler Meulensteen til OldTrafford.dk.

– De var inde i en periode, hvor de tog forkerte beslutninger og kom så ind i en dårlig periode. Jeg har set det samme med klubber i Holland, hvor dårlige beslutninger og skidt økonomi koster. Man skal sørge for, at der er en god strategi og plan på plads, siger Meulensteen med henvisning til, at der ikke var denne klare strategi i Brøndby da han var i klubben.

Forrige artikel

Meulensteen: Vi er klar til sæsonstart

Næste artikel

Meulensteen: Scholes er unik

ANNONCE