Mirror: Solskjær til Brøndby med rekordløn

Således skriver den engelske avis om den, i Danmark, efterhånden gamle historie om at Brøndby IF skulle være interesseret i norske Ole Gunnar Solskjær….

Således skriver den engelske avis om den, i Danmark, efterhånden gamle historie om at Brøndby IF skulle være interesseret i norske Ole Gunnar Solskjær.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Avisen skriver i dagens udgave, at Solskjær står i et dillemma mellem at blive i United eller tage imod en 3-årig kontrakt med Brøndby med en ugeløn på 550.000 kroner, hvilket ville gøre ham til den bedst betalte spiller i klubben nogensinde og nok også i ligaens historie.

Brøndby-træner René Meulensteens intentioner med at købe nordmanden er ifølge avisen, at få et stort navn til klubben og derved tiltrække flere tilskuere.

OldTrafford.dk kunne i går fortælle, at Brøndbys sportsdirektør Anders Bjerregaard forlængst har nedtonet rygtet med at det blot var en joke mellem Solskjær og Meulensteen.

Inden man går i selvsving over historien, så husk at det er The Mirror, som bringer historien, som ikke ligefrem er mest kendt for dens sande historier.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie har intet problem med Ruud

Næste artikel

United missede turneringssejren

ANNONCE