Mirror: Solskjær til Brøndby med rekordløn

Således skriver den engelske avis om den, i Danmark, efterhånden gamle historie om at Brøndby IF skulle være interesseret i norske Ole Gunnar Solskjær….

Således skriver den engelske avis om den, i Danmark, efterhånden gamle historie om at Brøndby IF skulle være interesseret i norske Ole Gunnar Solskjær.

Avisen skriver i dagens udgave, at Solskjær står i et dillemma mellem at blive i United eller tage imod en 3-årig kontrakt med Brøndby med en ugeløn på 550.000 kroner, hvilket ville gøre ham til den bedst betalte spiller i klubben nogensinde og nok også i ligaens historie.

Brøndby-træner René Meulensteens intentioner med at købe nordmanden er ifølge avisen, at få et stort navn til klubben og derved tiltrække flere tilskuere.

OldTrafford.dk kunne i går fortælle, at Brøndbys sportsdirektør Anders Bjerregaard forlængst har nedtonet rygtet med at det blot var en joke mellem Solskjær og Meulensteen.

Inden man går i selvsving over historien, så husk at det er The Mirror, som bringer historien, som ikke ligefrem er mest kendt for dens sande historier.

Forrige artikel

Fergie har intet problem med Ruud

Næste artikel

United missede turneringssejren

ANNONCE