Mkhitaryan og Valencia kan misse derby

Jose Mourinho kommer formentlig til at mangle både Henrikh Mkhitaryan og Antonio Valencia, ud over en håndfuld andre spillere, i det vigtige Manchester-derby næste weekend.

Henrikh Mkhitaryan løb sammen med Marek Suchy i Armeniens testkamp mod Tjekkiet i onsdags, og det viser sig nu, at han har pådraget sig en lårskade, der kan holde ham ude af spil i op til ti dage.

Det kommer som gode nyheder for det danske landshold, der i morgen skal krydse klingre med Armenien i VM-kvalifikationen, men som mindre gode nyheder for Manchester United, der d. 10. september møder ærkerivalerne fra Manchester City.

Antonio Valencia kommer formentlig heller ikke i spil imod City, idet han, Sergio Romero og Marcos Rojo ikke er tilbage på træningsbanerne på Carrington før fredag. De er alle hjemme i Sydamerika for at tjene deres respektive landshold.

Marouane Fellaini døjer stadig med rygproblemer, der også har holdt ham ude af Belgiens fadæse i testkampen mod Spanien i midtugen. Han forventes ikke at blive klar til næste weekend.

Til gengæld burde Jesse Lingard blive klar til kamp, da han har hele ugen til at komme sig over den skade, der har holdt ham ude siden Community Shield-triumfen mod Leicester City, hvor han scorede et fremragende solomål.

Pep Guardiola har også en række tvivlsomme spillere. Leroy Sane, Bacary Sagna, Vincent Kompany og Ilkay Gündogan kan alle misse kampen på Old Trafford, imens Sergio Agüero med garanti ikke kommer i spil, da han har fået tre dages karantæne.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Fokus på Zorya FC

Næste artikel

Flere nye ansigter på akademiet

ANNONCE