OGS holder keeper-kortene tæt

Forud for aftenens Europa League-opgør mod FC København er et af de største spørgsmål, hvem der skal indtage målmandsposten. Manager Ole Gunnar Solskjær lader sig dog ikke sådan udfritte for informationer.

Det har været en af sæsonens helt store, tilbagevendende diskusioner, når det kom til startopstillinger og trupsammensætning for denne og næste sæson: Hvem skal være førstevalget i Manchester United-målet? 

Indtil videre har David De Gea haft førermålmandshandsken på, men mange fans håber ja nærmest skriger på, at Sergio Romero får lov til at stå i aftenens Europa League-opgør mod FC København. Manager Ole Gunner Solskjær vil dog ikke løfte sløret for, hvem der får tjansen mod dansken. 

– Ja, dét er jo det store spørgsmål! Jeg tror, jeg må være den mest privilligerede manager i verden, når det kommer til målmandsposten, for vi har både Sergio (Romero, red.), David (De Gea, red.) og så er Dean Henderson også på vej tilbage til klubben. Det er tre top målmænd. 

– Denne sæsons udgave af Europa League har vist os, hvor vigtig Sergio (Romero, red.) har været for os og for mig. Men David (De Gea, red.) har også gjort det godt, så vi må se, hvad vi gør med resten af sæsonen. Det er en svær beslutning, men det er også et luksusproblem, siger Solskjær i forbindelse med pressemødet søndag aften. 

Sergio Romero har stået de flere af kampene i denne Europa League-kampagne, mens David De Gea og Lee Grant hver står noteret for en enkelt optræden i den europæiske turnering. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Sancho-forhandlinger i stilstand, Chong på vej til Tyskland

Næste artikel

Mohamed Daramy ser frem til at møde idolet Marcus Rashford

ANNONCE