Mourinho giver Chelsea fordelen

United gæster Chelsea i kvartfinalen i dette års FA Cup, og José Mourinho mener, at London-klubben har en lille fordel.

United er i gang med at forsvare FA Cuppen, og i kvartfinalen venter der en svær opgave, når de på udebane skal møde Premier Leagues førerhold, Chelsea.

Og Chelsea ligger i så lun en position, at José Mourinho mener, at hans tidligere klub har en fordel i FA Cup-opgøret, da de ikke for alvor har andre opgaver at fokusere på. De er mestre, mener han.

– De kan givetvis gå ind til kampen med fuld fokus. Som jeg ser det, så er de mestre, og de har derfor ikke andet at kæmpe for. Jeg tror, FA Cuppen er meget vigtig for dem, siger United-manageren til SkySports.

– Imodsætning dertil skal vi spille mod St. Etienne på onsdag, og forhåbentlig skal vi spille en runde mere i Europa Leage. Så er der Liga Cup-finale, udover at vi også kæmper for en top-fire placering i ligaen. Jeg har mange ting at tænke på, og vil derfor ikke snakke om en kamp, der først er om en måned.

Med tanke på at Mourinho mener, programmet er presset, så var det måske en god idé, at han satte de to stjerner, Zlatan og Pogba, ind for at afgøre sagerne i gårsdagens sejr mod Blakburn.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Chelsea kan bare komme an

Næste artikel

Optakt: Saint-Étienne - Manchester United

Relaterede artikler
Total
0
Share