Mourinho om Alexis-køb: Vi manglede ham

Jose Mourinho understregede på fredagens pressemøde, hvor vigtig en signing Alexis Sanchez har været. – Vi manglede hans erfaring og mentale aggressivitet, lød det fra portugiseren.

Alexis Sanchez fik en svær start på livet i Manchester United, og talrige fans og eksperter har anklaget Jose Mourinho for at bremse udviklingen af de yngre spillere, Marcus Rashford og Anthony Martial, med købet af chileneren. 

Men forude for weekendens kamp mod den 29-årige spillers tidligere klub Arsenal, har Jose Mourinho taget bladet fra munden og skamrost sit eget køb. 

– Vi kæmpede for at få ham til, og han har været den rigtige spiller siden dag 1. Ikke blot på grund af hans fodboldkvaliteter, men også på grund af hans mentalitet, sagde United-manageren på sit ugentlige pressemøde.

–  Vi manglede en smule mere erfaring, og vi manglede en lille smule mere mental aggressivitet. 

– Alexis bliver endnu bedre

På det seneste er nogle af de kvaliteter kommet United til gode. Alexis Sanchez havde en stor finger med i spillet, da “de røde djævle” vendte 0-2 til 3-2 på Etihad, og i seneste weekend blev han af mange medier kåret til “Man of the Match” mod Spurs i FA Cup-semifinalen. 

Nu håber Jose Mourinho, at Alexis Sanchez holder den gode form.

– Vi mangler syv point (for at sikre andenpladsen i ligaen, red.), og vi har en finale at spille. Kan han hjælpe os, som han har hjulpet os på det seneste? Det håber og tror jeg, sagde han. 

– Men jeg er i hvert fald sikker på, at han i næste sæson, efter pre-season, efter at være faldet endnu bedre til, bliver fantastisk for os.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Manageren afviser salg af David de Gea

Næste artikel

Optakt: Wengers sidste tur til Old Trafford

ANNONCE