Mourinho savnede intensitet og ambition

Manageren var ærgerlig over nederlaget til Valencia, mens han samlet set var tilfreds med Uniteds præstation i gruppespillet.

United tabte onsdag aften 1-2 mod Valencia i sjette og sidste runde af dette års Champions League-gruppespil. Manager José Mourinho vurderede præstationen på MUTV efter slutfløjtet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi var for passive i første halvleg. Vi var nogenlunde komfortable med bolden men uden intensitet og ambition. Jeg var sikker på, at snakken i pausen ville gøre en forskel i anden halvleg, men vi startede halvlegen med et selvmål, som gav Valencia et bedre udgangspunkt for at kontrollere kampen, sagde han til kanalen.

På trods af den forfærdelige start på anden halvleg var det alligevel tæt på, at United-mandskabet fik kæmpet sig tilbage i kampen, efter Marcus Rashford reducerede med godt fem minutter tilbage.

– De to udskiftninger fik holdet til at forbedre sig med det samme, og vi begyndte at spille hurtigere og fik sat hinanden op i farlige positioner. Vi fik 2-1-målet og skulle nok også have haft 2-2, fordi vi havde et par store muligheder for at udligne. Men jeg synes, vi spildte første halvleg med at spille for komfortabelt og med for lidt intensitet, sagde Mourinho efter kampen.

De rødblusede var gået videre fra puljen allerede inden aftenens kamp, men holdet havde muligheden for at klatre op på gruppens førsteplads, da det samtidig lykkedes Young Boys at slå Juventus. Selv om den mulighed ikke blev udnyttet, var José Mourinho overordnet tilfreds med gruppespillet.

– ‘Job done’ i en svær gruppe. Jeg synes ikke, vi har været fremragende i det her gruppespil, men vi fik point nok til at kvalificere os. Vi fik point nok med det hold og de problemer, vi har. Vi klarede at komme her i sidste runde og allerede være kvalificeret.

Hvem, United skal møde i ottendedelsfinalen i februar og marts, bliver klart på mandag, når der er lodtrækning til den kommende runde.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United taber - men er stadig videre i CL

Næste artikel

Spillerkarakterer: Indskiftere bedst i skuffende affære

ANNONCE