Spillerkarakterer: Indskiftere bedst i skuffende affære

Manchester United tabte i aften til Valencia i en kamp, der muligvis er den hidtil værste i den indeværende sæson. Dette afspejler sig også i karaktererne.

Sergio Romero – 4

Kunne ikke gøre det store ved 1-0-målet. Men Phil Jones’ brøler ved 2-0-målet har han en stor byrde ansvar i – for at blive en topkeeper, skal man kunne kommunikere bedre end det.

Antonio Valencia – 4

Burde måske allerede have blevet smidt ud efter ti minutter. Spiller generelt en sløv kamp, og har ikke overbevist Mourinho om, at han skal spille i stedet for Dalot.

Phil Jones – 3

Brøleren ved selvmålet siger sig selv – det var forfærdeligt. Men englænderen var generelt usikker og dårlig i resten af kampen. Skidt præstation.

Eric Bailly – 4

Samme kan siges om Bailly. Hans karakter er dog en anelse over Jones’, da han ikke lavede den store fejl ved selvmålet.

Marcos Rojo – 3

Var slet ikke en trussel med bolden i fødderne og løb rundt i vildrede på venstrebackpladsen. Skal spille i midterforsvaret – ikke på backen.

Marouane Fellaini – 5

Leverede fint med fysik på midtbanen, men var aldrig en trussel, og var langsom i pasningsspillet.

Fred – 4

Skuffende præstation af Fred. Var bedre med i pasningsspillet end Fellaini, men lavede også håbløse fejl på midtbanen.

Paul Pogba – 4

Brændte en direktør, leverede en genial aflevering til Mata, der skulle have resulteret i en assist, og smed bolden alt for meget væk. Classic Pogba.

Juan Mata – 5

Leverede ikke det store, men var Uniteds bedste mand i pasningsspillet. Skulle have udlignet til 2-2 i de døende minutter.

Andreas Pereira – 4

Brasilianerens gensyn med Mestalla blev formentlig ikke, hvad han havde håbet. Virkede ude af form og var for usikker på bolden. Mangler selvtillid.

Romelu Lukaku – 3

Elendig præstation. Leverede knapt nok én god aktion, og smed bolden væk ligesom alle andre. Håbløs i det tekniske spil, og dominerede ikke med fysikken.

Ashley Young – 6

Leverede egentlig et fint indhop. Var meget bedre end Rojo (dog ikke fantastisk) og leverede et flot indlæg ved 2-1-målet.

Marcus Rashford – 7 (Kampens spiller)

Ufatteligt, Rashford ikke startede i dag. Hans gå-på-mod og hurtighed kunne United godt have brugt. Scorede også et klassisk targetman-mål til sidst.

Jesse Lingard – 6

Kom ind i stedet for Lukaku, hvilket var en god idé. Var meget bedre på bolden og var også en del af Uniteds reducering.

Forrige artikel

Mourinho savnede intensitet og ambition

Næste artikel

Pereira: Vi skal huske, at vi er en stor klub

ANNONCE