Mata glæder sig til derby

I morgen vil Juan Mata være med i hans første Manchester-derby, og han glæder sig.

Juan Mata sprudlede i weekendens sejr mod West Ham, og glæder sig nu til et af sæsonens højdepunkter, nemlig Manchester-derby opgøret på Old Trafford.

– Holdet har selvtillid, og nu venter der en spændende udfordring for os. Vores derby mod City. Det er mit første, og jeg ser virkelig frem til det. Man kan allerede mærke den helt specielle stemning her i gaderne i byen, skrev Juan Mata på hans blog efter lørdagens sejr mod West Ham.

Mata er spærret i Champions League-kampene, da han spillede for Chelsea i efteråret. Derfor så han til fra sidelinjen da Olympiakos blev besejret, og er ikke med i kampene mod Bayern München. Så Mata må bidrage i Premier League, og kan forhåbentlig fortsætte de fine takter i morgen mod City.

Og selvtilliden i Manchester United er høj, et par sejre og gode præstationer har givet hele truppen et løft fortæller den lille spanier.

– Vores moral har fået et boost frem mod de næste kampe. Jeg tror det er vigtigt at være stærk mentalt, og holde fokus på vores mål. Vi vil angribe resten af kampene i ligaen som en finale, siger Mata på hans blog.

Og i følge manager David Moyes, vil Juan Mata kunne spille en afgørende rolle tirsdag aften mod City på Old Trafford, uanset hvor på banen han bliver placeret.

– Mata kan spille i to – tre forskellige positioner, og det er vigtigt, da du ikke går gennem en sæson uden at få skader. Han har gjort det godt i kampene, men i lørdags var han tættere på at score flere gange, og burde måske have gjort det, sagde Moyes på dagens pressemøde.

Forrige artikel

Moyes: Rooney er allerede en legende

Næste artikel

Pellegrini forventer sejr

ANNONCE