Moyes sander Baines-transfernederlag

David Moyes har så småt indset, at det kan blive meget svært at fraviste Leighton Baines fra Roberto Martinez’ klør.

Leighton Baines ligner på alle måder et åbenlyst transfermål for Manchester United når vinduet åbner til januar, men Roberto Martinez lykkedes med at holde på ham i sommers, og han har allerede gjort det klart, at endnu et forsøg fra Manchester United vil være spild af tid.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David Moyes er tilsyneladende på udkig efter en erstatning for Patrice Evra, der efter alt at dømme står fast på sin beslutning om at skifte efter denne sæson. Leighton Baines synes dog uden for rækkevidde.

– Hvis de (Everton, red.) er fast besluttede på at beholde ham, så skal han formentlig ingen steder, siger David Moyes ifølge Sky Sports.

Manchester United-manageren gjorde det desuden klart, at han gerne vil styrke sit mandskab til januar, men kun hvis de rette spillere bliver mulige at hente.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Basel-stjerneskud flirter med United

Næste artikel

Hvem spillede da Giggs debuterede og hvad laver de nu?

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share