Moyes: Velfortjent sejr mod Palace

Det var fuldt fortjent, at Manchester United vandt 2-0 over Crystal Palace i dag, mener David Moyes, der også roser Marouane Fellaini.

Manchester Uniteds 2-0-sejr ude over Crystal Palace var ganske tiltrængt sejr, eftersom holdet ikke havde vundet i sine sidste tre opgør. De tre point glædede naturligvis David Moyes, som mener, at den var mere end fortjent.

– Palace har været meget stærke. Det var ikke nemt for os, men vi fortjente fuldt ud sejren. Vores spil var rigtig godt hele vejen igennem. Vi skal bare blive ved med at skabe flere chancer for at score, siger Moyes til BBC og fremhæver en tilbagevendt belgier.

– Marouane Fellaini havde en god chance. Han spillede godt.

Det første mål blev sat ind på straffespark af Robin van Persie, der nu har scoret fire mål i sine fem kampe efter sine lyskeproblemer. Skulle nogle United-fans have tvivlet på, at hollænderen ville score, var der dog ingen grund dertil. Moyes havde i hvert fald al mulig tillid til sin topscorer.

– Jeg havde aldrig nogen frygt for, at Robin ikke ville score på sit straffespark. Det er derfor, de er topspillerne; de kan styrer deres nerver, siger chefen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Lader spillet tale for mig

Næste artikel

Pulis: Straffesparket vendepunktet

Relaterede artikler
Total
0
Share