Pulis: Straffesparket vendepunktet

Crystal Palaces manager var fint tilfreds med hjemmeholdets spil i første halvleg. Straffesparket var afgørende, mener han.

Crystal Palaces manager Tony Pulis var en skuffet mand oven på aftenens nederlag til de engelske mestre. Men på trods af resultatet, følte han, at kampen var under kontrol den første time af kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter 62 minutters spil nedlagde Marouane Chamakh Patrice Evra i det lille felt, hvorefter van Persie sikkert kanonerede gæsterne i front. Og for Pulis var det et afgørende tidspunkt i kampen.

– United havde et par gode chancer i første halvleg, men ikke mange. Vores målmand havde ikke mange redninger. Men straffesparket gav dem selvfølgelig et løft.

– Det var et klokkeklart straffespark. Chamakh havde ingen god kamp i dag, selvom han arbejdede hårdt for os. Han begik en dum fejl og fangede Evra, og det var et straffespark.

Crystal Palace har haft en turbulent sæson, hvor man hele tiden har kæmpet med i bunden. Derfor havde Pulis også håbet på et bedre resultat mod Manchester United.

– Indtil straffesparket var vi med i kampen. De fik et par mål, og jeg syntes godt, vi kunne have set bedre ud ved det andet mål.

– Vi har et meget svært hjemmebaneprogram, så vi er nødt til at samle point mod topholdene. Hvis de ikke havde fået straffesparket i dag og kommet foran 1-0, kunne kampen have gået anderledes.

Efter dagens 0-2 nederlag til “de røde djævle” ligger Tony Pulis’ mandskab på en 15. plads i tabellen, kun to point over nedrykningsstregen. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Velfortjent sejr mod Palace

Næste artikel

Avis: United tæt på Gündogan

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share