Shearer spår Greenwood til at slå urørlig rekord

Alan Shearer holder ikke igen med sin ros af Mason Greenwood, som han mener kan blive all-time topscorer i Premier League inden for de næste 12-13 år, og dermed slå hans egen rekord.

Mason Greenwood har gang i en fantomsæson, der med 17 træffere har gjort sig bemærket i hele verdenen. I onsdags spillede det 18-årige talent sin kamp nummer 50 for klubben, som han fejrede med endnu en signaturscoring mod West Ham.

Alan Shearer var efter kampen ude med store roser til det unge talent, som han mener kan slå hans egen rekord, der tæller flest scorede Premier League mål (260).

– En potentiel superstjerne, sagde Shearer på Match of the Day. Jeg har respekt for kraften, venstre fod, højre fod, og den måde, hvor han skyder tidligt, der betyder at keeperen ikke har en chance. Uanset om det er den nære eller fjerne stolpe. Alt har kraft, hovedet ned og spark så hårdt du kan.

– Jeg lærte i Southampton af min gamle ungdomstræner Dave Merrington at koncentrere mig om den højre fod og gøre den ustoppelig. Nu kan han [Greenwood] gøre det med sin venstre og højre fod. Han skyder tidligt, og målmændene har ingen chance. Jeg tror, at om 12 eller 13 år vi kan tale om Premier League-rekordmålscorer.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville: Uniteds hold kan ikke kæmpe med om titlen

Næste artikel

Williams: Vi hører til i Champions League

ANNONCE