Optakt: Er skuden vendt?

Manchester United fik en tiltrængt sejr mod ærkerivalerne fra Liverpool i mandags. Den selvtillid, som sejren utvivlsomt gav, skal spillerne forsøge at tage med sig ind til udekampen mod Southampton lørdag middag.

Hvorfor præsterede spillerne ikke sådan her i sæsonens to første kampe? Dette spørgsmål sad man tilbage med efter den forløsende sejr over Liverpool.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Spillerne var mødt op med en helt anden energi og gejst, end vi hidtil havde set mod Brighton og Brentford. Tallene fra kampen taler også sit tydelige sprog.

Mandag aften løb United-spillerne sammenlagt 155 sprinter. Til sammenligning blev der løbet 65 sprinter i den elendige præstation mod Brentford weekenden inden.

Noget kunne derfor tyde på, at spillerne har fået et wake-up call. Inddragelsen af deres fridag efter kampen mod Brentford, som blev erstattet med en løbetur på 13,8 kilometer, har muligvis vist spillerne, hvad Erik ten Hag forventer af dem.

Den opgivende attitude er derfor forhåbenligt blevet smidt langt væk, hvilket også er nødvendigt, hvis de positive takter fra Liverpool-kampen skal fortsætte. Southampton kan sagtens være en stor mundfuld, hvis indstillingen ikke er rigtig.

Ralph Hassenhüttls mandskab har, siden østrigerens ankomst, været kendt for højintenst presspil. Det er et løbestærkt hold, som gerne vil finde hurtige løsninger, når de erobrer bolden.

Det bliver højest sandsynligt også et andet kampbillede end i mandags, som vi får at se lørdag på St. Mary’s Stadium. I kampen mod Liverpool var bolden kun på Uniteds fødder i 30% af tiden, men det bliver formentlig anderledes mod “The Saints”.

Manchester United kommer til at have bolden langt mere, og det bliver derfor afgørende, at United er kloge og tålmodige i spillet med bolden. Southampton har ikke noget problem med, at modstanderen er i boldbesidelse, da de ønsker at bryde bolden højt i banen og komme til en afslutning derfra.

I denne del af spillet kan klubbens nyeste indkøb, Casemiro, få en central rolle. Hvis Uniteds nye nr. 18 starter inde på lørdag, vil det blive hans opgave at flytte spillet rundt på banen og samtidig forudse farlige omstillingssituationer.

Dato, tid og sted: 

Kampen spilles lørdag d. 27. august kl 13:30 på St. Mary’s Stadium i Southampton.

Dommer: 

Andrew Madley.

Skader og karantæner: 

På fredagens pressemøde kom manager, Erik ten Hag, med en nedslående melding. Anthony Martial, som ellers netop var kommet tilbage fra en mindre skade, pådrog sig en ny skade i kampen mod Liverpool. Han er derfor ikke kampdygtig til weekendens kamp. Derudover er Victor Lindelöf, Facundo Pellistri og Brandon Williams heller ikke i spil til morgendagens kamp.

For Southamptons vedkommende, så har de muligvis Romain Perraud tilbage i truppen. Franskmanden er tilbage i træning efter lyskeproblemer. Valentino Livramento er derimod afskrevet til kampen i morgen.

Mulige startopstillinger: 

Southampton:

Bazunu

Walker-Peters – Bella-Kotchap – Salisu– Djenepo

Ward-Prowse – Lavia

Aribo – Elyounoussi – Armstrong

Adams

Manchester United:

De Gea

Dalot – Varane – Martinez– Malacia

McTominay – Eriksen

Fernandes

Sancho – Rashford – Elanga

Hold øje med: 

Hvis Casemiro ikke er i startopstillingen, så bliver han helt sikkert skiftet ind på et tidspunkt i opgøret. Det bliver spændende at se, hvilken rolle han går ind og tager på holdet. Derudover ser Rashford ud til at have fundet spillehumøret igen, og han kan sagtens vise sig at blive kampafgørende igen.

Che Adams fra Southampton scorede to gange i midtugens pokalkamp, og jeg forventer, at han bliver belønnet med en plads fra start. Han er en fysisk og aggressiv angriber, som vil få nogle interessante dueller med Martinez.

Skribentens bud på kampens resultat: 

Mit humør er vendt efter mandagens opløftende præstation og sejr. Jeg tror derfor på, at positive vinde blæser vores vej, og vi rejser derfor hjem fra Southampton på lørdag med tre point i bagagen. Varane og Martinez så stærke ud, og hvis de får genvalg, så holder vi nullet for første gang i denne sæson. Spillerne har fået troen tilbage, og vi vinder derfor med 0-2.

TV: 

Tv3+ og Viaplay.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Casemiro meldt klar til debut lørdag - Martial ude

Næste artikel

Nyt bud afgivet: Ajax afviser igen

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share