Nyt nederlag hjemme til United

Giggs løb ind i hans første nederlag som midlertidig manager for United, da Sunderland snuppede sejren på Old Trafford.

Ryan Giggs har flere gange udtalt, at han har lovet spillerne i truppen, at han vil give spilletid til alle. Det kan måske være en fornuftig beslutning, så alle mand får mulighed for at vise sig frem, og vise om de er værd at satse på i fremtiden eller ej.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I dag havde spillere som Young, Nani, Chicharito og Fletcher fået chancen fra start, alle spillere der i følge rygterne fra diverse medier kan være fortid efter sommerens transfervindue. Lad det være sagt med det samme. De færreste spillede sig tættere på en fremtid i United.

Omvendt var Juan Mata med fra start, efter hans glimrende indhop sidste uge. Der var også et glædeligt gensyn med Robin van Persie, der har været ude med skade i seks uger. Til gengæld var Rooney ikke med, efter han i løbet af ugen fik problemer med lysken. Fornuftigt ikke at satse Rooney.

Dagens modstander fra Sunderland havde masser at kæmpe for på Old Trafford. De kæmper pt for overlevelse i ligaen, og har tilsyneladende ramt formen på helt rette tidspunkt. De har ikke tabt svære udekampe hos Chelsea og City, og i dag snuppede de så altså også tre point på Old Trafford.

Gæsterne kunne have scoret mere, da de flere gange havde bud efter træværket hos David de Gea. United havde i løbet af kampen også en række muligheder, men skarpheden hos Welbeck, Chicharito og co oppe foran var ikke til stede i dag.

Stemningen i og omkring United har fået et markant løft efter fyringen af Moyes og ansættelsen af Giggs som midlertidig manager. Men at tro den walisiske troldmand kan ændre en skidt sæson efter bare et par uger er vanvittigt.

Det blev igen i dag tydeligt for enhver, at United har nogle mangler på banen, og der skal investeres markant i løbet af de kommende måneder, hvis der igen skal spilles om sølvtøj for United næste sæson.

Sunderland snuppede altså endnu engang sejren på Old Trafford. Tidligere på sæsonen løb de også med sejren, da de efter straffespark kunne sende United ud af Liga Cuppen. United kunne altså ikke tage revanche, og sende Sunderland mod nedrykning.

Det gik endnu engang ganske enkelt for langsomt, og kreativiteten fra specielt midtbanen og kanterne var ikke god nok. Selv om spillerne forsøgte, så var evnerne der bare ikke helt i dag.

United missede med dagens nederlag en gylden mulighed for at kunne overhale Spurs óg snuppe den sidste billet til Europa League. Spurs tabte tidligere på dagen til West Ham, og skal nu også tabe deres sidste kamp, mens United vinder de to sidste, hvis muligheden for europæisk bold skal holdes i live.

Giggs og co kan rejse sig i midtugen, når Hull gæster Manchester.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Sunderland

Næste artikel

Giggs: Vi var flade

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share