OldTrafford.dk Julekalender: 24. december

Bag hver låge i årets julekalender finder du en United-spiller, der bærer – eller har båret – det nummer, som står på lågen.

Så kom dagen! Vi har talt ned til den nu 24 gange, og er man heldig, bliver juleaften hvid i år. 

Men vi mangler jo stadig at åbne en låge, og her gemmer sig en spiller, hvis kvaliteter på banen splittede fans. Nogle mente, han ikke havde niveauet til United, mens andre var store fans.

De fleste var dog enige om, at nummer 24 repræsenterede klubben fornemt, og Darren Fletcher spillede altid med hjertet uden på trøjen. 

Vi starter denne lille hyldest af “football genius” med at mindes, hvor stor en uretfærdighed det stadig er, at skotten ikke fik lov at spille Champions League-finale mod FC Barcelona i 2009 på grund af et ikke-eksisterende rødt kort mod Arsenal i semifinalen.

Darren Fletcher er i dag Teknisk Direktør for Manchester United. En rolle han fik under den omstrukturering, klubben lavede sidste år, hvor John Murtough blev sportsdirektør.

Det var et valg, Andy Mitten i The Athletics “Talk of The Devils”-podcast var begejstret for. Journalisten sagde på det tidspunkt, at han helst gerne ville undgå at sidde i nærheden af Fletcher, når United spillede, for denne kunne analysere spillet på en måde, Mitten ikke kunne være med på.

I de få kampe Michael Carrick var caretaker, så vi en tydeligt engageret Fletcher på sidelinjen. Han fægtede med armene og dirigede United-spillerne rundt. Om det er den rolle, han også får under Ralf Rangnick må tiden vise.

Men der ikke nogen tvivl om, at Darren Fletcher er United-mand ind til benene. Han elsker at bo i Manchester, og hvis hans fodboldhoved er så klogt, som han får kredit for, så kan vi fans godt stole på, at han er et aktiv at have i staben omkring Uniteds forskellige trupper.

Herfra skal der lyde et stort og behørigt GLÆDELIG JUL til alle jer følgere af OldTrafford.dk. Vi sætter stor pris på, at i følger med, og vi kan her løfte et lille slør for, at der er en ændring af OldTrafford.dk på vej indenfor den nærmeste fremtid.

Så følg med og: COME ON UNITED!

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

United bekræfter overfor fans: Stadionforbedringer er på vej

Næste artikel

United forlænger med svensk stortalent

ANNONCE