Ole Gunnar Solskjær roser United-løver inden EM-finale

I et interview på Manchester Uniteds officielle hjemmeside roser Ole Gunnar Solskjær især Harry Maguire og Luke Shaw. Marcus Rashford får også et par opmuntrende ord med på vejen af sin cheftræner.

Harry Maguire og Luke Shaw har begge spillet solidt under den nuværende EM-slutrunde. Det mener Ole Gunnar Solskjær, der inden aftenens EM-brag mellem Italien og England udtaler sig i positive vendinger om Uniteds og Englands defensive profiler:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det engelske hold har været utroligt solidt, og jeg synes bestemt, at Luke (Shaw red.) og Harry (Maguire red.) hjælper i den henseende. De ser ikke ud til at give mange chancer væk, og de har været meget robuste.

Maguire sad i slutningen af Premier League-sæsonen ude med en skadet ankel, ligesom han også var fraværende i Englands indledende gruppekampe mod Skotland og Kroatien. Solskjær er dog opmuntret af Maguires spil og fysiske forfatning:

– Jeg er meget tilfreds med, at Harry Maguire er fit, og at han spiller. Luke Shaw bliver bare ved. Set over de sidste par sæsoner er han bare blevet bedre og bedre.

Mens Maguire og Shaw har imponeret stort under slutrunden, har det set anderledes ud for Marcus Rashford, der kun har gjort korte og ubetydelige indhop i Englands kampe mod Kroatien, Skotland, Tjekkiet og Ukraine. Solskjær mener, at Marcus Rashford skal holde sig klar, hvis Gareth Southgate får brug for ham i aftenens kamp: 

– Marcus Rashford har været nødt til at være tålmodig, fordi der er så mange andre gode spillere i Englands trup. Han bliver bare nødt til at være klar. Hvis Marcus kommer ind i finalen, er jeg sikker på, at han vil være klar. 

Solskjær har i løbet af sommeren været i kontakt med de United-spillere, der har haft landsholdspligter. Inden aftenens kamp vil han derfor også sende sine lykønskninger til Uniteds engelske løver: 

– Vi har været i kontakt hele tiden. Vi sender dem en besked med et ’held og lykke’, og det har selvfølgelig også været tilfældet for de resterende spillere, der har være i aktion ved EM og Copa America.

Hele interviewet kan læses på Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Tahith Chong udlejes til Birmingham

Næste artikel

EM-Karakterbogen: Runde 7

ANNONCE