Onsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Onsdag d. 8. maj

Flere storklubber, heriblandt Manchester United, holder et vågent øje med Rennes kun 18-årige offensive midtbanespiller Desire Doue. Det skriver TBR Football.

Ifølge Daily Mail tygger Manchester United fortsat på Gleison Bremers frikøbsklausul. Den brasilianske midterforsvarer kan købes fri af Juventus for 51,5 millioner pund.

Det forventes, at Manchester United kommer til at indlede konkrete forhandlinger med Crystal Palace om Michael Olise, som i mandagens kamp blev dobbelt målscorer mod netop United. Det skriver The Sun. Olise frikøbsklausul forventes at ligge på den gode side af 50 millioner pund.

Den italienske avis Corriere dello Sport skriver, at United fortsat er meget interesseret i Joshua Zirkzee. Den 22-årige angriber har lavet 11 mål i Serie A for Bologna i denne sæson. Juventus og AC Milan skulle dog også have Zirkzee på radaren.

Tirsdag d. 7. maj

United har planer om at byde på Evertons Jarrad Branthwaite i det kommende transfervindue. Det skriver GiveMeSport. Hvis ikke dette lykkes er der dog blevet etableret en backup i Jean-Clair Todibo. En tidligere rapport fra Teamtalk estimerer Todibos salgspris til at ligge omkring 40 mio. euro.

Ifølge Getafe-præsident Angel Torres ønsker Mason Greenwood at forlænge sit ophold i klubben. Det skriver The Mirror.

Jadon Sancho har ikke interesse i at komme tilbage til Manchester United – heller ikke hvis Erik ten Hag bliver fyret. Det skriver talkSPORT.

Inter er villige til at lytte til bud på Denzel Dumfries. Den 28-årige back er efter sigende opsat på at komme til Manchester United. Det skriver La Gazzetta dello Sport.

Manchester United vil gerne slippe af med Casemiros ugentlige løn på 350.000 pund. Derfor leder klubben nu efter en køber til den brasilianske midtbanespiller. Det skriver Teamtalk.

Forrige artikel

Telegraph: Erik ten Hag bliver ikke fyret før FA Cup-finalen

Næste artikel

Nedtakt: Er der stadig håb?

ANNONCE