Onsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Alex Davidson/Getty Images

Onsdag d. 15. maj

I går blev Kieran McKenna nævnt som en mulig afløser til Erik ten Hag. Det bakkes i dag op af The Guardian, der melder, at United allerede har kontaktet McKenna i forhold til jobbet.

James Holland fra TeamTalk melder, at United overvejer at hente Angel Gomes tilbage fra LOSC Lille. Sir Jim Ratcliffe skulle være af den overbevisning, at det var en fejl at lade ham gå under Solskjær i 2020. Mediet melder dog om konkurrence fra Tottenham, Aston Villa, Dortmund og AC Milan. Gomes har kontrakt indtil 2025.

Daily Mail kæder nu Fulhams Tosin Adarabioyo sammen med et skifte til United. Hans kontrakt udløber til sommer, og han kan derfor hentes på en fri transfer. Newcastle nævnes også som en meget varm bejler til den tidligere ungdomsspiller i Manchester City.

Et anden tidligere City-talent, Jeremie Frimpong, tiltrækker interesse fra Arsenal, Manchester City og Manchester United, ifølge mediet Metro. Dels vil han tælle som en homegrown spiller, og dels har han en frikøbsklausul på kun 34 millioner pund. Klausulen står dog til at udløbe ved starten på sommerens EM, der starter den 14. juni.

Tirsdag d. 14. maj

Saudiarabiske klubber ønsker at købe Casemiro, når det kommende transfervindue åbner. Det skriver The Telegraph. Ifølge avisen skulle Casemiros repæsentanter også allerede have været i dialog med Pro League-klubber.

Donny van de Beek er ikke en del af Uniteds fremtidsplaner, og derfor returnerer han højest sandsynligt ikke til Old Trafford. Det har midtbanespillerens agent udtalt til ESPN Goedemorgen Eredivisie.

Thomas Frank er en af topkandidaterne til at overtage cheftrænerjobbet i United, hvis Erik ten Hag bliver fyret. Det skriver The Telegraph.

Den tidligere United-assistent Kieran McKenna nævnes også som en mulig afløser til Erik ten Hag af Santi Aouna fra franske Foot Mercato.

Mandag d. 13. maj

Denzel Dumfries er tidligere blevet rygtet til Manchester United, og det bliver han igen i dag. Det italienske medie Gazzetta dello Sport kæder nemlig den hollandske højreback sammen med Manchester United. Inter-spilleren, som også Aston Villa skulle være interesseret i, har angiveligt et prismærke på 30 millioner euro.

Manchester United vil gerne skrive kontrakt med Jean-Clair Todibo til næste sæson. Det skriver det engelske tabloidmedie The Sun. Todibo spiller for den franske klub Nice, som Sir Jim Ratcliffe også ejer. Den 24-årige franske forsvarsspiller har kontrakt med Nice indtil sommeren 2027.

Endnu engang er Frenkie de Jong blevet sat i forbindelse med Manchester United. Erik ten Hag ser efter sigende en stor stjerne i den hollandske midtbanespiller, og han ønsker derfor igen at forsøge at bringe ham til Old Trafford. Det skriver The Mirror.

Skriv et svar
Forrige artikel

Ny triumf for U18-holdet med to gange Ethan i hovedrollerne

Næste artikel

Udbryderklub vinder europæisk trofæ

ANNONCE