Onsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Julian Finney – Getty Images

Onsdag d. 22. maj

I går blev det offentliggjort, at Mauricio Pochettino med øjeblikkelig virkning er færdig som manager i Chelsea. Ifølge The Standard er den 52-årige argentiner på både Manchester Uniteds og Bayern Münchens radar.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Jarrad Branthwaite er et varmt navn på Old Trafford. Daily Mail skriver, at hvis United ikke kan nå til enighed med Everton, vil man i stedet rette fokus mod Marc Guehi fra Crystal Palace.

Store europæiske klubber, blandt andre Manchester United, har taget kontakt til Benfica for at undersøge muligheden for at tilknytte den 20-årige midterforsvarer Antonio Silva. Det skriver Caught Offside.

I IFK Göteborg løber der en 18-årig talentfuld midtbanespiller rundt. Hans navn er Malick Yalcouyé, og både Bayern München og Manchester United har for nyligt sendt talentspejdere til Sverige for at følge ham på tæt hold. Det skriver Expressen.

Og der er flere rygter om forsvarsspillere. 24-årige Raoul Bellanova, der har imponeret på højre back for Torino i denne sæson, tiltrækker sig opmærksomhed fra United. West Ham og Aston Villa er også interesserede. Det skriver Tuttosport.

Tirsdag d. 21. maj

The Sun skriver, at Manchester United netop har afvist et bud fra Inter Milan på Aaron Wan-Bissaka. Selvom den engelske højreback ikke har præsteret på særligt højt niveau i indeværende sæson, er United ikke klar til at slippe ham alt for let. Dette på trods af at Inter Milan var klar til at inkludere Denzel Dumfires i en byttehandel.

Express UK skriver, at Ryan Sessegnon kunne være et godt køb for United. Ole Gunnar Solskjær kunne i sin tid rigtig godt tænke sig at få fingrene i ham i sin tid. Det lykkedes ikke på daværende tidspunkt, men da han er tilgængelig på en fri transfer i det kommende vindue, kunne det blive en mulighed.

Football365 skriver, at Manchester United har Ronald Araujo i kikkerten, når baglinjen skal forstærkes. Det blev i sidste uge rapporteret, at United skulle have budt £47 mio. samt Mason Mount i bytte for den uruguayanske midtstopper. Nye rapporter fra Spanien insisterer på, at Manchester United har fået et boost, efter at Barcelona har givet Araujo en deadline i denne uge til at beslutte, om han vil acceptere deres nye kontrakttilbud.

Forrige artikel

Daily Mail: Ashworths email-bommert kan give ham og Berrada problemer

Næste artikel

Jagten på nummer 251: Wilf McGuinness, nummer 38, 1954-1961

ANNONCE