Optakt: Barcelona med amputeret midtbane skal besejres

Manchester United har muligheden for at slå måske Europa Leagues sværeste modstander ud, når de møder Barcelona på Old Trafford i aften.

Manchester United fik et godt udgangspunkt i Barcelona sidste uge, og nu har Ten Hags tropper muligheden for at sikre avancement på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Selvom resultatet ville have været bedre for et par år siden, hvor udebanemål talte ’dobbelt’, så kan hjemmebanefordelen stadig komme United til gode. De to hold er nogle af de mest formstærke i Europa, men United har dog en stor fordel til aftenens kamp.

For selvom United står uden en af deres mest farlige kreative kræfter, Eriksen, så er det også et noget amputeret Barcelona, der mangler både Pedri og Gavi. Midtbanekampen bliver derfor spændende, hvor Barcelona står til at spille med en noget mere defensiv tilgang.

De kan dog ikke forsvare et resultat hjem, og derfor har United en klar chance for at gøre det onde mod dem. Det kræver dog, at de røde djævle kan bryde et stærkt Barcelona forsvar op. Christensen har været sikkerheden selv, og Araujo kan udnytte sin hurtighed til at få stoppet formstærke Rashford.

Barcelona har i sine seneste fem kampe blandt andet sejret mod Real Betis, Villarreal og Sevilla, og har altså kunnet nedlægge nogle af de bedre spanske hold. United derimod står overfor sin store test nummer to, hvor de førhen ellers har haft nogle overskuelige kampe i Premier League og de forskellige cups.

Uniteds spil er dog ikke at tage fejl af, og det bliver derfor spændende, om de kan fortsætte den stime, som de så flot har mestret de seneste måneder.

 

Dato, tid og sted

Torsdag d. 23 februar kl 21:00 på Old Trafford

Dommer

Franske Clement Turpin dømmer kampen.

Skader og karantæner

Van de Beek, Eriksen og Martial er stadig ude med skade. Derudover har Antony og Maguire været tvivlsomme, men Ten Hag regner med, at de vil være klar til aftenens kamp.

Barcelona mangler deres unge duo, Pedri og Gavi. Derudover er Dembele også ude.

Mulige startopstillinger

Manchester United
De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Martinez – Shaw

Casemiro – Sabitzer

Sancho – Fernandes – Rashford

Weghorst

Barcelona

Ter Stegen

Kounde – Araujo – Christensen – Balde

Busquets – De Jong – Sergio Roberto

Raphinha – Lewandowski – Torres

 

Hold øje med

Det er klart, at der er en enkelt mand, man ikke kan komme udenom. Lewandowski skal man altid passe på. Derudover glider De Jong sig forbi og kan bryde midtbanen – især når han spiller en mere flydende position med Busquets bag sig. Casemiro og Sabitzer skal sørge for at gå hårdt til ham, så det ikke giver for meget plads til Barcelonas kanter.

Skribentens bud på kampens resultat

Jeg tror på, at United tager den her kamp. Barcelona bliver simpelthen for defensive, når både Pedri og Gavi er ude. Derfor tror jeg på, at forsvaret godt kan holde deres offensive kræfter væk, og United de holder nullet på Old Trafford. 2-0 til de røde djævle.

TV

Kampen vises på TV2 Sport X.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
  1. Jeg har min skildpadde Edison ude og danse på scoreboardet….og hans for det meste præcise forudsigelser fortæller at United vinder 3-1

    Weghorst 1, Rashford 1 og så Casemiro 1

    GGMU

  2. Mine forudsigelser har lige fortalt mig, at vi vinder med 3-0 I dag med Weghorst som første målscore, også bliver det Rashford og til sidst score Sabitzer på et langskud…💪🙂

    Jeg glæder helt til endelig at midtbanen med Casemiro og Sabitzer, det bliver endnu en kanon kamp i aften, kan snart ikke være mig selv, nu må kampen gerne bare starte snart..🤩
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Robin van Persie på besøg

Næste artikel

Podcast: Optakt til Barca-kamp og Carabao Cup-finale

ANNONCE