Optakt: Southamptons helgener skal have klø på Drømmenes Teater

United skal meget gerne have den første sejr i tre kampe mod Southampton tirsdag aften.

Southampton FC – også kaldet The Saints – kommer sent tirsdag aften til Manchester fra det sydlige England. Her skal de gerne sendes retur med en bemærkning om, at Manchester United er på vej ud af en mindre formnedgang.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den resultatmæssige nedgang startede med nederlaget mod bundproppen Sheffield United sidste uge, og så var det lidt tamt, hvad Solskjærs drenge satsede på og med mod Arsenal i London forleden.

Om spillerne er trætte, og derfor ikke havde mere i tanken i de to kampe, eller om, som nogle kritikere peger på, at mentaliteten i holdet endnu ikke er der til at gå efter de tre point, det er svært at sige. Sandheden er nok et sted midt i mellem.

‘De tre musketerer’ der er Marcus Rashford, Paul Pogba og Bruno Fernandes så alle sløje ud i anden halvleg mod Arsenal, men det er nok meget at forvente, at de alle tre bliver sparet i aften. Solskjær lader til hvert fald at stole på, at han får holdets bedste præstationer, når hvert fald Bruno Fernandes starter.

Paul Pogba har løftet niveauet over de seneste måneder, og det kan være, at den norske manager vil forsøge at malke det momentum.

Sidst de to hold mødtes var i den mindeværdige 3-2 kampe på St. Marys, hvor United nede med to fik vendt tingene takket være to sene Edinson Cavani-scoringer.

Sourthampton er inde i en lidt kedelig stime, hvor de kun har vundet en kamp ud af de seneste syv i Premier League. Det var 1-0 sejren mod Liverpool i starten af året. Så det er altså et hold, der bør være til at tale med for United. 

Dato, tid og sted:
Kampen spilles tirsdag d. 2. februar klokken 21:15 (zzzz) på Old Trafford.

Kampens dommer:
Lee Mason.

Skader og karantæner: 
Scott McTominay udgik i kampen mod Arsenal med hvad, der lignede mavekrampe, så han er tvivlsom til kampen. Southampton har tvivl hos Ibrahima Diallo, Oriol Romeu og Theo Walcott op til kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw
Fred – Pogba
Greenwood – Fernandes – Martial
Cavani

Southampton 
McCarthy

Bertrand – Bednarek – Stephens – Armstrong
Ward-Prowse – Jankewitz – Diallo
Redmond – Ings – Adams
 

Hold øje med:
Danny Ings har scoret syv mål i den her sæson og er holdets farlige mandoppe foran. Nathan Redmond og Theo Walcott, hvis han er klar, er også spillere, der har gjort livet svært for modstanderne i flere år.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tror, at United-spillerne stadig vil kæmpe lidt med det, og det vil kunne ses på spillet. Den individuelle forskel bliver afgørende. 1-0 til hjemmeholdet.

TV:
Kampen vises på Xee klokken 21:15.

 

 

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bruno kåret til PL's bedste vinter-køb

Næste artikel

Marcos Rojo solgt til Boca Juniors

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share