Ornstein: Oversøiske Premier League-kampe er igen på tegnebrættet

Premier League-klubberne kigger på at arrangere ‘meningsfuldte’ kampe i udlandet for at øge interessen for ligaen.

En pre-season turnering for Premier League-klubber i Kina eller Brasilien allerede næste sommer kan blive første skridt på vejen mod “the 39th game”, hvis beslutningstagerne i ligaen får deres vilje.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver David Ornstein i The Athletic, og idéen blev diskuteret så sent som i sidste uge på et møde på Landmark Hotel i London, hvor Premier Leagues fortsætte vækst på udenlandske markeder var på programmet.

Idéen om “the 39th game,” blev første gang luftet af tidligere Premier League-chef Richard Scudamore i 2008, og den bunder i et ønske om, at ligaens 38 runder skal blive til 39. Den ekstra runde skal spilles på neutrale steder rundt om i verden over en weekend i januar.

Dengang i 2008 var FA, UEFA og FIFA alle imod forslaget, og det blev aldrig realiseret. Men Richard Scudamore fortalte i 2014, at der er flere Premier League-klubber bag forslaget, og at det vil ske på et tidspunkt.

Nu tyder det på, at forslaget er på banen igen, men ifølge David Ornsteins oplysninger vil det tage flere år, før det kan få gang på jord.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shaw og Maguire tvivlsomme før Villareal-møde

Næste artikel

Richards: Solskjær skal vise taktisk snilde

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share