Shaw og Maguire tvivlsomme før Villareal-møde

I weekendens nederlag til Aston Villa måtte både Luke Shaw og Harry Maguire lade sig udskifte som følge af skader. Den engelske duo ser nu også ud til at være tvivlsom til midtugens Champions League-kamp mod Villareal.

Problemerne hobede sig op for Manchester United i lørdagens Premier League-kamp mod Aston Villa. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Først måtte Luke Shaw lade sig udskifte, siden fulgte Maguire, og til sidst kunne Kortney Hause pande gæsterne fra Aston Villa foran til slutresultatet 1-0. 

Udover de tabte point i Premier League-tabellen, har kampen også medført et negativt efterslæb på skadesfronten for Manchester United.

Både Harry Maguire og Luke Shaw er begge tvivlsomme til onsdagens Champions League-opgør mod Villareal.

Hvorvidt de to spillere når at blive klar, afhænger af resultatet af de scanninger, som spillerne angiveligt har gennemgået på bagkant af Aston Villa-kampen.

– Lige nu ser de (Maguire og Shaw, red.) ikke ud til at være klar til på onsdag, men lad os nu se, udtalte Ole Gunnar Solskjær umiddelbart efter Aston Villa-kampen ifølge manutd.com.

– Jeg kan ikke give jer nogle opdateringer. Vi bliver nødt til at bruge i dag (lørdag, red.), i morgen (søndag, red.) eller mandag, eller hvornår vi får lavet scanningerne, og så ser vi, hvordan de ser ud, forklarede Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær giver sandsynligvis en opdatering på de to spilleres skadessituation, når han tirsdag deltager i det obligatoriske pressemøde forud for Champions League-kampen mod Villareal.

Kampen spilles onsdag kl. 21.00 på Old Trafford. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Sir Alex taler ud om sin beundring af Ronaldo: - Jeg kunne ikke sige ham imod

Næste artikel

Ornstein: Oversøiske Premier League-kampe er igen på tegnebrættet

ANNONCE