P. Neville: Rooney overbeviste mig

Phil Neville blev i går Everton-spiller, efter The Toffees hostede op med en transfersum på omkring 40 mio. kroner. Den yngre af de to Neville brødre…

Phil Neville blev i går Everton-spiller, efter The Toffees hostede op med en transfersum på omkring 40 mio. kroner.

Den yngre af de to Neville brødre valgte Everton, selv om han havde tilbud fra 5 andre klubber; heriblandt Wigan Athletic, Aston Villa og Middlesborough.

Neville siger, at det var en kombination af den vilje, som Everton viste for at få fat i ham, samt en god snak med Wayne Rooney, der fik ham til at vælge Everton frem for de andre klubber.

Neville sagde til ECHO: “Mens jeg var United-spiller, snakkede jeg selvfølgelig en hel del med Rooney, og han havde kun positive ting at sige om klubben.”

“Det var noget, jeg havde i baghovedet, da Sir Alex Ferguson fortalte mig, at jeg nok ikke ville få så meget spilletid i United i den kommende sæson.”

“Så snart David Moyes havde kontaktet min far og sagt, at han ville have mig til Everton, var det egentlig en nem beslutning at tage.”

Neville hørte først om Evertons interesse i søndags, og blot 72 timer senere var han Everton-spiller.

“Jeg snakkede med formanden og manageren, og de tilbød mig præcis det, jeg ledte efter fodboldmæssigt.”

“Der var 5 andre klubber efter mig, men når Mr. Moyes og Mr. Kenwright viste så stor vilje til at hente mig, vidste jeg, at det måtte være Everton.”

“På en måde var det en meget svær beslutning at forlade United, fordi jeg har været i klubben i 18 år, men på den anden side, så vidste jeg, at jeg kom til en anden stor klub.”

Oldtrafford.dk ønsker Phil Neville alt det bedste i fremtiden.

Forrige artikel

Fergie skal sælge

Næste artikel

Ny protest annonceret

ANNONCE