Pellegrini forventer sejr

Citys chilenske manager Manuel Pellegrini forventer at hans mandskab tager alle tre point i morgen på Old Trafford.

– Vi forventer at vinde. Ikke fordi United er et dårligt hold, men hvis vi spiller som vi kan så bør vi tage sejren, sådan sagde Manuel Pellegrini på dagens pressemøde. Samtidig sagde den chilenske manager dog, at sejr i morgen ikke hjælper meget hvis man taber den næste kamp.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

City kæmper hårdt med specielt Chelsea i toppen af Premier League, og i øjeblikket er City seks point efter Jose Mourinho og co fra Chelsea, men har dog tre kampe til gode.

United har haft en skuffende sæson, og tabte første derby med 4-1 på Etihad i efteråret. Så City er vel favorit til morgendagens brag, men Pellegrini forventer stadig en hård dyst.

– Vi regner med at det bliver en hård kamp. United er stadig et godt hold, selv om de har haft en skidt sæson. De er et af bare to engelske hold, der stadig er med i Champions League, så vi ved at vi skal spille godt for at vinde i morgen, siger Pellegrini.

City skal i weekenden møde Arsenal på hjemmebane, og Pellegrini kræver to sejre, hvis drømmene om mesterskabet skal fastholdes i den blå del af Manchester.

– Det er vigtigt at vinde tirsdag og igen mod Arsenal på lørdag. Så vil vi have en bedre ide om hvor mange point vi skal hente for at vinde mesterskabet. Det har været tæt fra første runde, og jeg tror det vil være tæt helt til det sidste. Det bliver ikke afgjort før i sidste runde, lyder det fra Pellegrini.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata glæder sig til derby

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Manchester City

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share