Pellegrini: United er aldrig blevet ramt så hårdt

Real Betis-træneren er spændt på, hvad der møder dem, når de drager til Old Trafford torsdag aften.

Manchester United led søndag aften deres største Premier League-nederlag nogensinde, da de tog hjem fra Anfield med et nederlag på 7-0. For Real Betis’ træner, Manuel Pellegrini, er det dog ikke nødvendigvis til spaniernes fordel.

– Jeg tror ikke, Manchester United nogensinde er blevet ramt så hårdt. Jeg ved ikke, hvordan de vil reagere. Om de går helt ned, eller om de angriber os med en kniv mellem tænderne.

Den tidligere Manchester City-træner mener også stadig, at Manchester United er på vej tilbage.

– En institution på størrelse med Manchester United vil altid genopstå. De har investeret masser af penge for igen at kunne måle sig med City, Liverpool og Chelsea.

Manchester United tager imod Real Betis klokken 21 torsdag aften.

3 kommentarer
  1. Næhh, jeg er skam også meget spændt på at se hvordan spillerne reagerer efter det nederlag, og hvordan de vælger at gribe kampen an.

  2. Jeg tror virkelig det har været en øjen åbner, for både holdet og ETH og Co. De kommer til at reagere positivt, fordi nu vil de bare ud at vise fansene og omverdenen, at de er kommet videre under ETH..

    Let’s go red devils👹 Get Back on Track
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  3. Hmm det bliver rigtig spændende at se om den forventede reaktion kommer mod Betis, eller om vi er slået tilbage til start, der er ingen tvivl om st den røvfuld har slået skår i selvtilliden, alt andet ville være mærkeligt, jeg håber på en trodsreaktion og dermed en viljestærk præstation Torsdag aften.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Opkøb går ind i ny fase: Torsdag afholdes de første møder med mulige købere

Næste artikel

Sabitzer: Vi vil vinde turneringen

ANNONCE