Opkøb går ind i ny fase: Torsdag afholdes de første møder med mulige købere

Fire forskellige mulige købere af Manchester United skal indgå i dybere dialog med The Raine Group de kommende uger. De første møder afholdes i morgen, torsdag, mens repræsentanter fra Qatar er planlagt til næste uge. Det skriver The Times.

Næste led i et muligt salg af Glazer-familiens ejerskab i Manchester United er blevet sat i værk. Deadline for at afgive et bud på klubben var d. 17. februar, og minimum fire mulige købere er gået videre til runde to.

To af buddene er offentlige. Der er her tale om det qatarske bud fra Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani samt buddet fra Sir Jim Ratcliffe og INEOS. De andre interesserede parter går fortsat med lukkede døre.

De interesserede parter er blevet inviteret til Manchester og Old Trafford. Her vil de få mulighed for at vurdere, hvad en eventuel ombygning af Old Trafford samt Uniteds træningsfaciliteter vil koste.

Repræsentanter fra Qatar flyver angiveligt til Manchester i næste uge. Det forventes ikke, at Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani selv kommer til at deltage. Ligeledes forventes det heller ikke, at Sir Jim Ratcliffe møder personligt op.

De forestående møder er starten på en detaljeret undersøgelse af klubbens økonomiske forhold for de mulige købere. De økonomiske forhold vil de interessede parter få langt dybere indsigt i, hvis Raine vælger at fortsætte forhandlingerne og tage dem med ind i tredje fase.

I den tredje fase vil mulige købere nemlig få komplet adgang til alle data, inden de får mulighed for at komme med deres endelige bud.

Planen er stadig, at et muligt opkøb kan gennemføres i første kvartal af 2023.

4 kommentarer
 1. Sådan det er virkelig vigtigt at dette salg, bliver afsluttet hurtigt og effektivt inden sommerens transfervindue, så vi kommer til halte bagud, vi er i en rigtig stærk udvikling som bare ikke må gå i stå..🙂

  Vi skal videre udvikle holdet, der skal skiftes nogle spillere ud, med nye spillere der skal ind i truppen, vi har en del spillere som ikke engang har niveauet til at være breddespillere, hvis vi gerne vil spille med om et PL. Trofæet igen, skal der hentes stjernespillere til vigtige positioner, samt breddespillere..

  Stjernespillere på positionerne:
  Forsvaret= De Light
  Midtbane= Bellingham
  Angreb = Mbappe/ Osimhen
  Breddespillerne afhænger af hvem der forlader klubben, og hvilke positioner der forlader os, genopbygning bliver vigtig for os..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Overholluf
  Ja man er lige ved at dø af spænding, det er ligesom juleaftensdag om morgen da man var barn, det er sgu ikke til at holde ud at det går så langsomt..🤣

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 3. Martin

  Din liste med mulige emner er vild😊👍

  Men desværre også urealistiske, Mbappe er for dyr og vil nok til Real Madrid, det samme med Bellingham, De Licht kommer heller ikke til United da han lige er skiftet til Bayern, eneste realistiske håb er helt klart Osimhen og ham bør ETH gå 100% efter til sommer.

  Hvis rygterne passer vedr De Jong skal vi også slå til på en handel.

  Mht centerbacks skal vi nok satse på et ungt stortalent der kan acceptere at blive indskifter med henblik på at få positionen permanet på sigt

  ETH vælger nok at beholde Lindeløf da han godt kan være backup og sandsynligvis godt kan leve med den rolle, ihvertfald et par sæsoner endnu.

  Maguire er færdig og vi må acceptere et stort tab ved et salg, men sådan er det bare…desværre

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medier: Tidligere Superliga-profil sættes i forbindelse med United

Næste artikel

Pellegrini: United er aldrig blevet ramt så hårdt

ANNONCE