Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet

Uruguayske Facundo Pellistri har været ude siden sæsonoptakt, hvor han bl.a. scorede i 4-0-sejren over Liverpool og flere engelske medier spåede på det tidspunkt ham til at få en rolle hos Manchester United i denne sæson.

Sådan er det ikke gået, men efter at have spillet en halvleg for sit land i den netop overståede landsholdsperiode, melder den 20-årige kantspiler sig nu klar:

– Der kommer til at være mange kampe i den næste periode, og jeg håber på, at jeg får muligheden for at vise, hvad jeg kan. Jeg er klar når træneren har brug for mig, udtaler Pellistri til ESPN Argentina, der også fortæller lidt om situationen for ham i klubben;

– Erik ten Hag er en dygtigt træner med en klar idé om spillet, og jeg er glad for at være en del af førsteholdstruppen, fortæller Pellistri, der samtidig indrømmer, at han ikke er på 100% endnu, men er tæt på.

VM i sigte

Pellistri forventes at blive optaget i Uruguays trup til VM, og er det er noget, der kommer bag på den unge spiller:

– Hvis man for et år siden havde fortalt mig, at jeg ville få den gave, at spille for landsholdet, ville jeg selvfølgelig ikke tro det. Tingene er sket meget hurtigt, men nogle gange overrasker livet dig. Man drømmer altid om VM, men jeg tager det hele skridt for skridt.

Facundo Pellistri har stadig til gode at få sin debut for Manchester United i en officiel kamp, men har været en del af truppen ved flere lejligheder. Han var i halvandet år udlejet til den spanske klub Deportivo Alavés og kom retur til Manchester inden denne sæson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

The Sun: Fernandes og Martinez kunne høres fra City-omklædningsrummet

Næste artikel

Ten Hag efter reality check: Tak for lektionen, Pep

ANNONCE