Pereira drømmer stadig om United-fremtid

Andreas Pereira har ikke opgivet håbet om at blive en fast del af Uniteds førstehold, selvom han er lejet ud igen i denne sæson.

Det var ikke med José Mourinhos gode vilje, at Andreas Pereira lod sig leje ud til Valencia i sommer. 

Portugiseren understregede, at han hellere havde set midtbanespilleren blive og kæmpe for sin plads, og at han var skuffet over Pereiras beslutning. 

Nu tager hovedpersonen bladet fra munden efter den første halve sæson, der i starten bød på masser af spilletid, men hvor han siden nytår primært har været henvist til bænken i det spanske. Alligevel fortryder Pereira ikke sin beslutning. 

– Jeg tænkte, at jeg ville blive. Men i takt med at forsæsonen skred frem, havde jeg på fornemmelsen, at jeg ikke ville spille nok eller få særligt mange minutter. Jeg bliver nødt til at spille, jeg bliver nødt til at fortsætte med at udvikle mig. 

– Jeg vidste, at jeg ville få noget spilletid i United, men her spiller jeg hver uge og er vigtig for holdet, siger Pereira til The Guardian. 

Den 22-belgiske U23-landsholdsspiller understreger, at han ikke har opgivet drømmen om at slå til på Old Trafford.

– Han (Mourinho, red.) ville have mig til at blive, og det var vigtigt for ham, men jeg ønskede at gøre det her. Det var vigtigt for mig og min karriere. Og jeg er sikker på, at hvis det går godt, vil jeg være tilbage næste år, og så vil det gå bedre for os begge to. 

– I sidste ende tror jeg, han er glad, for han er en meget ærlig træner. Jeg talte med ham til det sidste, indtil jeg kom hertil, forklarer Pereira. 

Valencia ligger højst overraskende nummer tre i La Liga, to point foran Real Madrid. 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United spillet ud af Wembley

Næste artikel

Lavtlønnede ansatte i United sender åbent brev til Ed Woodward

ANNONCE